APPEAL TO ALL FORUM MEMBERS
Gentlemen and ladies
I want to submit the following proposal to you.
It would be more logical and with a greater chance of success to come together and reclaim our losses, for we all know the pain we have experienced, how many nights we have not slept, how many times we have cried...
Let's put an end to all this and never let any of us get close to gambling practices again.
I suggest that we organize ourselves and contact a good law firm specializing in illegal gambling, claiming the return of our losses.
I would do it if there were specialized law firms in my country, which unfortunately don't exist.
Let's organize ourselves, guys, only then can we defeat them.
Let's start by creating a forum
Thank you and I hope to hear suggestions from all of you.
ΈΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΌΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Κύριοι και κυρίες
Θέλω να σας υποβάλλω την εξής πρόταση.
Θα ήταν πιο λογικό και με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας να συνασπιστουμε και να διεκδικήσουμε πίσω τις απώλειες μας που όλοι ξέρουμε τι πόνο έχουμε βιώσει πόσα βράδια δεν κοιμηθήκαμε πόσες φορές κλάψαμε...
Ας βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό και να μην ξανά πλησιάσει κανείς μας σε πρακτικές τζόγου.
Προτείνω να οργανωθούμε και να απευθυνθούμε σε ένα καλό δικηγορικό γραφείο με ειδίκευση στον παράνομο τζόγο διεκδικώντας την επιστροφή των απωλειών μας.
Θα το επρατα εγώ αν στην χώρα μου υπήρχαν εξειδικευμένα δικηγορικά γραφεία που δυστυχώς δεν υπάρχουν.
Ας οργανωθούμε παιδιά μόνο τότε μπορούμε να τους νικήσουμε.
Ας ξεκινήσουμε με την δημιουργία ενός φόρουμ
Σας ευχαριστώ και ευελπιστώ να ακούσω προτάσεις από όλους σας
Automatic translation: