Hei
olisin todella kiinnostunut lukemaan kaiken mitä voit tarjota. Tätä ei ole tarkoitus toistaa, koska tiedän, että se vain pahentaa ongelmaa, koska olen tarjonnut ihmisille apua vain saadakseni surua, kun prosessini ei ole toiminut heille. Taistelen tällä hetkellä pankin ja kahden maksuprosessorin kanssa pankkisiirtojen suhteen. Olen suorittanut takaisinperinnät enemmän tai vähemmän. Olen vain kiinnostunut erilaisista lähestymistavoista jne. Huomaan myös, että et ota yhteyttä kauppiaisiin, joten olisin kiinnostunut siitä, mitä olet nostanut pankille saadaksesi heidät toimimaan. 2 tiliä, joista minun piti tehdä virallisia valituksia, mutta Revolut osoittautuvat painajaiseksi
Hi there
i would be really interested in reading anything you can offer. This is not to replicate as I am aware that only exasperates the problem, having provided people with help only to get grief when my process hasn’t worked for them . I am currently in a battle with bank and 2 payment processors re bank transfers. I have more or less completed the chargebacks. Im just interested in the different angles to approach etc. I also note your approach to not contacting merchants so would be interested to what you raised to bank to get them to act. 2 accounts I had to go to formal complaints however Revolut are proving to be a nightmare
Automaattinen käännös: