NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaPROBLEMI SA POVLAČENJEM 20BET 1,052,100

PROBLEMI SA POVLAČENJEM 20BET 1,052,100

11.293 pregleda 31 odgovora |
pre 3 godina
|
1 2
Dodajte post
pre 3 godina

Dragi, dobar dan. Kažem vam da imam problema sa povlačenjem sredstava preko 20BET kazina, tražena uplata je 1,052,100.- koja je odbijena u nekoliko navrata jer treba da verificiraju depozit od $100,000 pezosa izvršen prema 20bET koji uplaćuje sa moje kreditne kartice putem direktnog uplata Mercado Pago, uplata je uspjela.- sada me traze dokaz o uplati, morao sam ici u banku, traziti svoju cardolu, kao sto mi je Mercado Pago poslao detalje transakcije itd, prilozi sve dokumente ali i dalje ne dajte rješenje, očigledno ne žele otkazati.- Prilažem svoje fajlove itd, molim vas pomozite. filefile

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
JORSH1717
pre 3 godina

Zdravo,

Žao mi je što imate problem. Dobro je da ste podnijeli žalbu, nadam se da ćemo uspjeti.

Jeste li dobili neku potvrdu da je provjera vašeg računa uspješno završena, molim? Imam osjećaj da bi vaše povlačenje moglo biti odbijeno jer vaš račun još uvijek nije u potpunosti verifikovan.

Napomena: ljubazno vas molim da povjerljive bankovne ili lične podatke objavite samo kroz svoju nit za žalbe , gdje se oni mogu pregledati dok su skriveni od javnosti.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 3 godina

Dobro veče Redka,

Još uvijek nisu potvrdili verifikaciju mog računa, prošlo je više od tjedan dana, učitao sam svoju ličnu kartu, bankovne kartice, dokaz adrese, bankovne izvode, dokaze o transferima (sve izvršeno sa mojim bankovnim karticama na svoje ime).

I pored toga, ne verificiraju moj račun i imaju sve u svom posjedu, samo me obrađuju i odbijaju moje uplate.-

Ako vam je potrebna dokumentacija, javite mi.-

Hvala.

Automatski prevedeno:
JORSH1717
pre 3 godina

Zdravo,

dobro da si dao sve informacije Kristini.

Sada vas molim da budete strpljivi dok ona prolazi kroz sve to. Molimo Vas da s vremena na vrijeme provjerite svoju žalbu , u slučaju da nam zatrebaju dodatna objašnjenja.

Nadam se da ćemo uspeti da sredimo stvari.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 3 godina

Vi ste prevaranti, najgora kladionica od svih. Ne plaćaju isplate, ako neko podiže novac sa 20bet molim da mi piše

Automatski prevedeno:
liderbasualdo14
pre 3 godina

Zdravo,

Da li vas je kazino obavijestio zašto neće primiti vaše dobitke, molim vas?

Ono što se dogodilo?

Automatski prevedeno:
liderbasualdo14
pre 3 godina

Brate nisam ni sebi platio, ubacio sam pare sa astropay i e-novcanici koji nemaju nijedan rade prije 3 dana p 4 trazim nacin da se deponuje

Automatski prevedeno:
pre 3 godina

Želim da ispričam svoje iskustvo, polagao sam sa astropay-om i prilikom podizanja nagrada su mi rekli da se ne vide dokumenti koje sam poslao, da se ne vide dobro i ostalo, rekli su mi da radim sa načinima plaćanja srill , neteller, ezeewallet i drugi ali nijedan od tih novčanika nije u valuti koju sam igrao, nakon nekoliko dana pokušaja pitao sam ih da li mogu da me polože na isti način koji sam postavio na web i rekli su mi da ne mogu rekli su im da li mogu da me prebace na moj bankovni račun i rekli su ne, pokušajte da podignem sa kriptovalutama i ništa, rekli su mi da da sam deponovao sa kriptovalutama ne bi bilo problema. Činjenica je da traže od vas da uplatite i umjesto da vam daju isplatu na isti način na koji ste deponovali, mijenjaju sve i sa zastarjelim virtuelnim novčanicima u mojoj zemlji............ MOLIM VAS TREBA MI POMOĆ SAMO ŽELIM DA MI TO POLOŽE U ASTROPAY, tražili su od mene fotografije depozita, fotografije mog dokumenta, fotografije mog astropay računa i sve

Automatski prevedeno:
maxiperalta7792
pre 3 godina

Zdravo,

Prvo, mogu li znati da li je naš račun u potpunosti verifikovan, molim? Koliko sam shvatio, iz nekog razloga, kazino nije voljan da pošalje dobitke na način na koji ste deponovali - Astropay-om. Žao mi je što nisam mogao razumjeti zašto, samo nagađam da način plaćanja nije potvrđen. Predlažu slanje novca putem kriptovaluta, pa ne vidim ništa loše u tome.

Žao mi je, ali pokušao bih da urazumim kazino, važno je da dobijete svoj dobitak.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 3 godina

Ako je moj račun u potpunosti verifikovan, tražio sam da se povučem kriptovalutama u btc i rekli su mi ne jer to nije bio način na koji sam deponovao, probao sam dostupne virtuelne novčanike ali mi ne dozvoljava da uplatim novac u njih već sam objasnio i ja nemaju rješenje

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
maxiperalta7792
pre 3 godina

Zdravo,

pa koju opciju plaćanja ste koristili za depozit, molim?

Možete li ga koristiti i za isplatu?

Kakva je tada bila priča o Astropay-u, mislio sam da je ovo vaša preferirana opcija povlačenja:

"MOLIM VAS TREBA MI POMOĆ SAMO ŽELIM DA MI TO POLOŽE U ASTROPAY"

Nadalje, koju opciju plaćanja kazino predlaže za ispunjenje isplate?

Iskreno, sada sam zbunjen. 🤯

Automatski prevedeno:
Radka
pre 3 godina

Opcija depozita među ostalim novčanicima je imala astropay za koju sam mislio da ako možete uplatiti astropay možete i povući, ali se ispostavilo da kada sam podizao svoju zaradu nisam imao opciju astropay imao sam druge novčanike koji su u mojoj zemlji (Argentina) zar nisu radili, ti novčanici koje kazino pruža ne prihvataju argentinske pezose samo astropay prihvata... Zaključak da kazino dozvoljava da deponujete sa astropay-om ne dozvoljava vam da povučete

Automatski prevedeno:
Radka
pre 3 godina

Zaključak se može deponovati uz astropay ali ne i povući na isti način, virtuelni novčanici koje mi daje nisu kompatibilni sa argentinskim pezosima a za kriptovalute ni meni ne dozvoljava jer ne uplaćujem na isti način

Automatski prevedeno:
maxiperalta7792
pre 3 godina

Opšte pravilo kazina je da povlačite na isti način na koji ste deponovali, tako da bi vam u vašem slučaju trebali dozvoliti da povučete preko Astropaya. Pitam se, da li je zaista nemoguće da povučete na primjer preko Bitcoin-a, prodate ga, zamijenite za USD i pošaljete USD na svoj pesos račun u Argentini? U mojoj zemlji, banka bi pretvorila USD u moju lokalnu valutu.

Automatski prevedeno:
Daniel
pre 3 godina

U teoriji bi mi trebao dozvoliti da se povučem sa astropay-om, ali kazino mi ne dozvoljava, a ne dozvoljava mi ni da se povučem sa bitcoin-om jer su mi rekli da ako ne položim u bitcoin, neće me položiti u bitcoin , Da li razumiješ?

Automatski prevedeno:
maxiperalta7792
pre 3 godina

Zdravo,

Još uvijek mi nedostaje važan odgovor. Koju opciju isplate vam predlaže kazino?

Ako ne možete koristiti ovu metodu jer ne podržava pesos, onda bih obavijestio kazino da pronađe drugi način. Pretpostavljam da je kriptovaluta najlakši način.

Automatski prevedeno:
pre 3 godina

file To su načini plaćanja koje mi daje kazino i svi su u dolarima ili eurima, a ne u argentinskim pezosima, ni u kriptovalutama ne žele da mi plate jer kažu da ne polažem kriptovalute

Automatski prevedeno:
maxiperalta7792
pre 3 godina

Jeste li već isprobali barem jednu od tih metoda, pitam se? Valuta se ipak može zamijeniti.

Dakle, u kojoj valuti je vaše stanje na kazino računu?

U svakom slučaju, provjerio sam listu zemalja kojima Neteller ne upravlja/ograničava - Argentina nije među njima:

file

Da li je moguće da uplatite neki minimalni iznos koristeći kriptovalutu da bi vam bilo dozvoljeno podizanje na ovaj način?

Da li je kazino predložio takvu mogućnost, molim?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Moj nalog je već bio verifikovan, pa sam uplatio novac da bih igrao, kada sam hteo da podignem novac, nisu mi dozvolili jer sam morao da odigram ceo novac, nastavim, kada sam ponovo izvršio podizanje, tražili su mi ista dokumenta koja sam već poslao, poslao sam ih i izgledalo je da su odobrena, ponovo sam izvršio podizanje, odbili su ga, ponovo su tražili dokumenta, ukupno 8 puta dokumenta koja sam poslao čak i imejlom, dok mi konačno nisu rekli da mogu da izvršim podizanje, uradio sam to i 24 sata kasnije novac je ponovo bio kod njih, tvrdili su da sam pogrešno uneo podatke jer sam napravio snimak ekrana i dokazao da to nije istina, onda su mi rekli da mogu ponovo da zahtevam podizanje... tako je to, da ne bih isporučio novac, podneću žalbu onome ko im je dao dozvolu da se pridruže drugim prevarenim ljudima.

Automatski prevedeno:
benjasautp43
pre 4 meseci

Oh, bože. Ovo je prava izvrsnost, rekao bih.

Pa, ipak, kakva je sada situacija?

Ako želite da naš tim za žalbe interveniše, slobodno podnesite žalbu ovde , naravno. Učinićemo sve što je moguće da je rešimo.

Automatski prevedeno:
1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.