NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaPROBLEMI SA POVLAČENJEM 20BET 1,052,100

PROBLEMI SA POVLAČENJEM 20BET 1,052,100 (strana 2)

11.246 pregleda 31 odgovora |
pre 3 godina
|
1 2
Dodajte post
pre 4 meseci

Cenim vašu pažnju, a takođe i ovaj portal koji želim da prijavim

Zahvaljujući ovom mestu uspeo sam da povratim svoj novac, više neću koristiti 20bet.

...beži od tog mesta

Automatski prevedeno:
benjasautp43
pre 4 meseci

Dakle, dobio si svoj novac na kraju?

Baš mi je drago zbog tebe.

Koliko si, ipak, ukupno čekao/čekala?

Automatski prevedeno:
Romi
pre 4 meseci

Približno nešto više od 48 sati da primite novac na račun

Hvala još jednom na podršci,

Ne koristite tu kuću, ima mnogo žalbi poput moje, a neke nažalost ne vraćaju novac i zatvaraju vam račun.

Pozdravi

Automatski prevedeno:
benjasautp43
pre 4 meseci

Vreme je da pređete na neki drugi onlajn kazino? Ili ćete sada napraviti kratku pauzu? 🙂

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Ovako izgleda pauza

Odličan dan

Hvala ti 🙏 na pomoći

Automatski prevedeno:
benjasautp43
pre 4 meseci

I tebi odličan dan. 🙂

Automatski prevedeno:
benjasautp43
pre 2 meseci

Zdravo, koja dokumenta ste poslali da bi vam se odobrilo povlačenje sredstava? U ovoj sam situaciji.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci

Uplate izvršene od avgusta do 4. septembra. Dobio sam ih u PDF formatu preko aplikacije moje banke.

Automatski prevedeno:
Davidmartinez35
pre 2 meseci

Odlično. Moraću da sačekam da zatvorim izvod sa kreditne kartice da bih mogao da vam ga pošaljem. Oni ne razumeju da kreditne kartice ne izdaju delimične izvode. Povrh svega, vi im šaljete sve. Slanje najnovijih transakcija je dovoljno. Ali nemam drugog izbora nego da čekam.

Od kada ste poslali PDF, koliko vam je vremena trebalo da primite uplatu?

Izvinjavam se zbog neprijatnosti, ali sam veoma zabrinut jer mi je potreban moj teško zarađeni novac.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci

Nakon što sam im poslao PDF, prihvatili su povlačenje u roku od sat vremena i poslali ga mojoj banci.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci

Istina je da ako ste strpljivi, ljubazni i spremni na saradnju sa svim što od vas traže, nećete imati nikakvih problema. 100% preporučen kazino.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci

Podigao sam do 11.000 evra i nema problema.

Automatski prevedeno:
1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.