Hei. Tiedän, että hellspin.comilla on Kahnawaken lisenssi, mutta sillä ei ole merkitystä, koska ilmeisesti en kuulu kyseisen lainkäyttöalueen piiriin. Kun menen hellspin.com-sivustolle, se ohjaa minut hellspin222.com-sivustolle, eikä siellä ole lisenssin alatunnisteessa olevaa logoa, lisenssi- tai oikeushenkilötietoja missään käyttöehdoissa. He näyttävät Curaçaon lisenssin etusivullaan, EI käyttöehdoissa, jotka ovat seuraavat: Hellspin Operations NV, Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao, lisenssin CGA/CGCB OGL/2024/2419/1067 alaisuudessa.
Olen yrittänyt lähettää useita kertoja viestiä Hellspin Casinolle kysyäkseni, minkä lainkäyttöalueen alaisuudessa tilini on ja mikä on heidän oikeushenkilönsä, enkä ole koskaan saanut vastausta. Lähetin myös viestiä Techoptions (CY) -kasinolle, enkä ole koskaan saanut vastausta. Tämä on selvää, että kyseessä on luvaton kasino, jolla on harhaanjohtavaa tietoa tilien sulkemismenettelyistä, uhkapeliluvista jne. Tämä on selvää rahanpesua, jossa rahaa ohjataan eurooppalaisilta pelaajilta offshore-kasinolle, jonka oikeushenkilöllisyyttä tai kauppiasta rahani on maksettu, paitsi tämä Techoptions (CY) -konserni Kyproksella, joka näyttää olevan maksujen käsittelijä.
Tarkistettuani virallisen Curaçaon lisenssinhaltijarekisterin, tätä lisenssiä ei ole olemassa, mitä he sitten kirjoittivatkaan etusivulle.
Sitten kaikki rahani ovat menneet Techoptions (CY) group -nimiselle yritykselle Kyproksella, eikä hellspin.com-sivustolla mainita tätä yritystä missään.
Kyllä, lähetin heille viestin, jossa halusin sulkea tilini pysyvästi enkä KOSKAAN avata sitä uudelleen, ja mainitsin samassa viestissä, että menetän paljon, jopa 1000 euroa päivässä. Sitten heidän omalla verkkosivustollaan sanotaan tilien sulkemisesta seuraavaa:
-"Voinko aktivoida suljetun/estetyn tilin uudelleen?
Se riippuu tilanteesta. Jos tilisi on estetty automaattisesti, se voidaan aktivoida uudelleen, kun esto on poistettu. Jos kuitenkin pyysit henkilökohtaisesti tilisi sulkemista (esim. itsensä asettaman pelikiellon kautta), tiliäsi ei voida aktivoida uudelleen.
Joten seurasin heidän verkkosivuillaan olevia ohjeita, ja he silti vain jättivät pyyntöni huomiotta ja avasivat tilini uudelleen... ja nyt he jättävät tämän huomiotta eivätkä edes vastaa mihinkään viesteihin eivätkä paljasta keitä he edes ovat, mikä lisenssi tililläni on (jos sellainen on) ja mikä on oikeushenkilö tai yritys, joten kyseessä on selvä huijaus. Kaikki tämä on muuten laitonta ottaa rahaa eurooppalaisilta pelaajilta kyproslaisen yrityksen kautta, ilman että tililläni on mitään uhkapelilisenssiä, ja lähettää rahat ties minne ulkomaille.
Kun rekisteröidyin ensimmäistä kertaa tälle kasinolle, se oli hellwinz.net-sivustolla, ja tällä kasinolla, joka on sama kuin hellspin.com, on Viron uhkapelilisenssi. Joten miten on mahdollista, että liityn kasinolle kyseisen verkkotunnuksen kautta ja minut sitten siirretään muille verkkotunnuksille, kuten hellspin.com, hellspin666.com ja hellspin222.com? Tämä on myös erittäin laitonta ottaen huomioon GDPR-lait, joissa tietoja on siirretty muille oikeushenkilöille. Sama ongelma, jonka näin tässä keskustelussa, täsmälleen sama asia nimeltä "drgabber" kommentoi tästä. Hän liittyi hellwinz.net-sivustolle, mutta hänet ohjattiin hellwin.com-sivustolle ja näille muille peiliverkkotunnuksille, jotka on suunniteltu kiertämään hallituksen estot ja hyväksymään talletuksia laittomasti.
Tämä on myös huolestuttavaa, koska toisella on virolainen eurooppalainen lisenssi, mikä tarkoittaa verovapaita voittoja, ja muiden verkkotunnusten osalta emme edes tiedä keitä he ovat, koska käyttöehdoissa ei mainita mitään yritystä, eivätkä nämä huijarit vastaa mihinkään tätä koskeviin viesteihin.
Jo pelkästään sen pitäisi oikeuttaa kaikkiin rahoihini takaisin, koska olen pelannut enkä ole pelannut hellwinz.netissä, jossa liityin. Se on yritys nimeltä " Spaceship Technologies OÜ" Viron uhkapelilisenssin alaisena. Luulin pelanneeni täällä koko tämän ajan, mutta rahani ovat menneet täysin eri yritykselle nimeltä Techoptions (CY) Group Kyproksella, eikä hellspin222.comissa tai millään muulla verkkotunnuksella mainita tätä yritystä.
Yritin saada yhteyden tähän kasinoon valitusmenettelyn kautta, mutta minut evättiin. Kasinot tietävät tämän ja jättävät kaikki viestit huomiotta. Nyt teitä mainostetaan selkeinä huijareina ja petoksina. Nämä ovat samoja ihmisiä, jotka omistavat useita eri kasinoita, kuten: ivibet.com, 20bet.com, 22bet.com, hellspin.com, vave casino, Playamo casino ja monia muita.
Haluaisin jotenkin saada yhteydenpitokanavan tämän kasinon edustajaan ja selittää kaiken tämän ja antaa tarvittavat tiedot, kuten oikeushenkilöllisyyden ja tilini lisenssin, ja miksi he ovat siirtäneet kaikki tietoni muille oikeushenkilöille ja yrityksille, mikä on GDPR-lakien mukaan erittäin laitonta. Ja miksi heidän oma käytäntönsä sanoo, ettei manuaalisesti suljettua tiliä voida avata uudelleen, mutta he avasivat tilini uudelleen, vaikka käskin sulkea tilini pysyvästi ja estää sitä avaamasta tiliäni enää koskaan. He eivät edes noudata omia ehtojaan ja käytäntöjään ja sitten vain jättävät sinut täysin huomiotta.