Ovo je odgovor koji sam dobio od procesora plaćanja Payop kada sam poslao imejl, a oni su me odbili, pa sam tražio dokument koji prikazuje sve transakcije i iznose koji su prošli, i ovo je bio njihov odgovor, kako je moguće da neki ljudi mogu da dobiju povraćaj novca od njih, a ja ne mogu.
-------
Hvala vam na dostavljenim informacijama.
Primili smo potvrdu o uslugama koje su vam već pružene.
Pošto je Payop dobio potvrdu da su proizvodi/usluge isporučeni, smatramo slučaj upita o transakcijama zatvorenim.
Molimo vas da direktno kontaktirate veb stranicu ukoliko imate bilo kakvih nerešenih pitanja ili nedoumica.
Molimo vas da imate u vidu da je ovo naš konačni odgovor i da na sva dalja poruka na istu temu možda neće biti odgovoreno.
Molimo vas da pogledate naš pristup žalbama na transakcije i trgovce koje su vam ranije poslate.
Ovo je naš konačni odgovor; na svaku dalju komunikaciju na istu temu možda neće biti odgovoreno.
Srdačan pozdrav
This is the response I got from the payment processor payop when I had emailed and they deflected so I asked for document showing all transactions and amounts passed through and this was their response, how is it that some people are able to get refund from these but I'm unable.
-------
Thank you for the information provided.
We have received the confirmation on services already provided to you.
Since Payop received confirmation that products/ services have been provided we consider the transactions inquiry case as closed.
Please contact the website directly in case you have any outstanding questions or concerns.
Please be advised, that this is our final response and all further communication on the same subject may not be answered.
Please refer to our approach to complaints about transactions and merchants sent to you previously.
This is our final response; all further communication on the same subject may not be answered.
Best regards
Automatski prevedeno: