pre 4 meseci
Mislim da bi to mogao biti trag o Onlgnu 
I think it might be a clue about Onlgno 
Creo que puede ser una pista sobre Onlgno 
Ne mogu reći da sam iznenađen. Žalba se pravilno odbija, uz navod da je banka postupila ispravno.
Način da se prođe kroz ovaj proces je da zatražite od svoje banke povraćaj sredstava zbog toga što niste primili robu od sumnjivog trgovca. Mnogi su ovde objavili kako da podnesu zahtev za povraćaj sredstava. Ako potvrdite svojoj banci da ste uplatili depozit u kazino, banka jednostavno nema pravo da podnese zahtev za povraćaj sredstava u većini slučajeva, uprkos MCC kodu i razlogu.
Pošto kazino zloupotrebljava MCC kod kako bi dozvolio depozite u svoj kazino bez obeležavanja i mogućeg blokiranja, potrošač mora da pronađe trgovca i kontaktira ga tražeći povraćaj novca zbog nedostatka primljene robe. Pošto većina trgovaca ne odgovara, imate jasan dokaz da ste pokušali da rešite ovo bezuspešno tražeći od banke da interveniše i pokrene povraćaj sredstava.
Jedini problem je što, s obzirom na to da ova tema ima 2,6 miliona pregleda, ne samo igrači i kazina će je pronaći, već i banke koje verovatno nisu spremne da ulože trud i rad u ovom procesu. Ne čitam sve objave, ali dok je prošle i 2023. godine većina trgovaca sarađivala i odmah vratila novac, sada su svesni ovog zaobilaznog načina i spremni su da se bore protiv povraćaja sredstava dok se nadaju da će potrošač/igrač izgubiti novac. Međutim, trgovci neće da govore o transakcijama kockanja jer bi to dovelo do suspenzije njihovog trgovačkog ugovora sa kartičnim šemama i moglo bi dovesti do ozbiljnih kazni, pa će pokušati da dokažu da su isporučili robu, što je nemoguće jer nemaju vašu adresu i druge relevantne lične podatke.
Dozvolite mi da pokušam da sumiram svoj odgovor u jednom postu. Ako vam ne smeta, pogledaću stvari iz šire perspektive, jer su ovo važne tačke i naš pristup može biti malo suprotan načinu na koji se informacije o onlajn kazinima obično regulišu samo na osnovu licenciranja.
Kazino Guru nije operater kockanja. Mi ne upravljamo kazinima i ne kontrolišemo koje igrače sajt prihvata. Ono što mi radimo jeste da nudimo što više činjeničnih i ažurnih informacija, uključujući detalje o licenciranju, žalbe igrača i upozorenja o nelojalnim praksama.
Istina je da mnogi igrači koji su samoisključeni putem GamStop-a i dalje aktivno traže načine za kockanje i često se završavaju registrujući se u ofšor ili kripto kazinima. Ovo se već dešava, često bez ikakvih odgovarajućih informacija ili konteksta, a posledice vidimo skoro svakodnevno na našem forumu i sistemu za žalbe. Igrači prijavljuju probleme sa kazinima koji imaju indeks bezbednosti ispod 2, kazinima koja primenjuju predatorska pravila ili jednostavno prestaju da odgovaraju. To nije teorija. To je svakodnevna realnost koju pokušavamo da poboljšamo.
Naš sadržaj se prilagođava lokaciji svakog posetioca. Igrači iz Velike Britanije mogu jasno da vide koji kazina imaju licencu od strane UKGC-a, a koji nisu. Na taj način, ako neko ipak odluči da se registruje kod nelicenciranog operatera, to nije zato što ga je sajt za recenzije prevario ili ohrabrio. To je svesna odluka doneta sa punom svešću o rizicima.
Ne tvrdimo da je ovo savršen pristup. Ali po našem iskustvu, pretvaranje da ovi kazina ne postoje samo povećava rizik za ranjive igrače. Kada se ukloni vidljivost, uklanjaju se i upozorenja, a to nikome ne pomaže.
To je sve što mogu da dodam sa svoje strane. Razumem da neki mogu drugačije da vide stvari i to je apsolutno u redu. Nisam ovde da bih bilo koga ubeđivao, samo da razjasnim kako radimo i zašto.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.