Cenimo vas što niste izbrisali ovu temu.
Takođe imajte na umu da čak i ako neko pobedi u jednom od ovih kazina i isplati, igrač i dalje može da vrati depozite. Pravno, kazino ne može da uradi apsolutno ništa jer nema licencu u određenim zemljama. U suštini možete ih pobediti u njihovoj sopstvenoj igri. Moralno to nije u redu, ali pravno ne mogu ništa.
Oni su ti koji su započeli sumnjive prakse, ne zaboravimo to.
Ovo je veoma tačno i definitivno je važno da svi upamte da strana zakonitosti onoga što se dešava ne zavisi od moderatora sajta, ILI bilo koga u ovoj diskusiji. Osim ako niste advokat ili ste voljni da platite advokata, trebalo bi da kontaktirate svoju banku, budite iskreni i prepustite njima da odluče da li će pomoći ili ne. To je ono što sam uradio i čini se da je uspelo. Ako im ne pominjete kockanje, onda tehnički i vi lažete. Dve greške ne čine dobro. Pretpostavljam da se većina ljudi ovde ne bi ni potrudila da dođe na ovu diskusiju da su ostvarili profit na svojim depozitima, ili isplatili bilo koju sumu prilikom pokušaja povlačenja.
Da su ljudi ovde iskreni prema sebi, rekao bih da većina vas ovde zna šta radite i da znate da ste izgubili novac pod sopstvenim uslovima i sada želite laku isplatu. Za mene, da, kockao sam se, da, dao sam im svoje lične podatke. Ja osporavam isključivo na osnovu Uslova i odredbi veb lokacija kojih se nisu pridržavali. Moja banka mi je zapravo rekla da, iako ne mogu da ospore transakcije kockanja, cene moju iskrenost i rekli su da će istražiti druge načine povraćaja sredstava jer imam dokaze o depozitima koji odgovaraju vremenskim oznakama koje pokazuju da novac ide nasumičnim trgovcima (i neuspela povlačenja koja nikada nisu stigla u moju banku). Pravi slučaj, mislim da mnogi od vas ne mogu reći isto.
Povraćaj novca za kockanje bez rizika neće rešiti pravi problem ovde, a to je problem kockanja/borbe zavisnosti. Ako su ljudi zaista pomogli sebi i zaboravili na izgubljeni novac, onda niko uopšte ne bi koristio ove sumnjive veb stranice i ne bi zaradili novac?
Velika Britanija je njihova krava, zato to rade! oni imaju gomilu reklama itd na mreži da ih namame u plus kada dobiju vaše podatke nećete ih se otarasiti. Koristio sam jednu lokaciju za 8 meseci i uzeli su £15000 besplatnog kotrljanja da mi se gubi onda se vraćam da to radim iznova i iznova ovo nije moguće!
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.