NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaOsvojio sam 13000 evra na Legiano.com ali su mi blokirali isplate

Osvojio sam 13000 evra na Legiano.com ali su mi blokirali isplate

1.928 pregleda 7 odgovora |
pre 8 meseci
|
Dodajte post
pre 8 meseci

Zdravo juče sam ponovo napunio 130 evra na Legiano, dali su mi 150% bonusa, magično sam osvojio 13000 evra. Kada sam okrenuo bonus, podižem prvih 500 sa funidom i jutros vidim da su mi blokirali isplate a da nisu ni tražili da verifikujem svoja dokumenta

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci

Da li ste igrali sa previsokim opkladama? Kada se igra sa bonusima, ograničenje opklade je obično 2-5 evra.

Automatski prevedeno:
Seppo14
pre 8 meseci

Igrao sam sa maksimalno 5 evra, ali oni su sami postavili limit

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci

Zaista tužno! Mrzim kada neko pobedi, a kazino uopšte ne učestvuje u igračevoj radosti. Obično kažu da su srećni kada igrač pobedi, ali nekim kockarnicama se očigledno uopšte ne sviđa ako neko od njih dobije mnogo.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Seppo14
pre 8 meseci

Naročito ako pobedite sa bonusom koji su oni dali, ali meni se čini nepravednim, bacio sam mnogo novca i stvarno sam tužan kada me natera da oporavim nešto što se dešava. Stvarno sam depresivan

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci

Zdravo juče sam ponovo napunio 130 evra na Legiano, dali su mi 150% bonusa, magično sam osvojio 13000 evra. Kada sam okrenuo bonus, podižem prvih 500 sa funidom i jutros vidim da su mi blokirali isplate a da nisu ni tražili da verifikujem svoja dokumenta

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci

Zdravo!

Žao mi je što vidim da imate problema sa podizanjem novca. Da li ste možda primili mejl sa objašnjenjem situacije? Ili, kada pokušate da pristupite kazino nalogu, dobijate iskačući prozor ili upozorenje, molim vas? Voleo bih da smislim nešto što daje nadu, ali uvek je malo komplikovano bez ikakvih naznaka.

Kad smo kod toga, da li sam dobro razumeo da je maksimalna opklada promenjena i da je možda korišćena za poništavanje novca osvojenog bonusom? Zaista nisam siguran pa radije pitam.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 8 meseci

Zdravo, nisam dobio nikakvu e-poštu kada pokušam da povučem, piše da su povlačenja blokirana.

ne maksimalna opklada nije promenjena. Ništa se nije desilo tokom utakmica. Igrao sam slotove sa maksimalnom opkladom od 5 evra i preokrenuo sam bonus. Onda podignem prvih 500 evra na funid i sve je ok. Sledećeg jutra nalazim ekran sa blokiranim isplatama.

Automatski prevedeno:
Giovannajolla
pre 8 meseci

Oh, vidim. Dakle, iz vaše perspektive, ništa nije ukazivalo na probleme sve dok kazino nije blokirao isplate. Možete li i dalje da pristupite svom nalogu ili da kontaktirate podršku za kazino? Iako sam u žalbi primetio pominjanje funID-a koji po mom mišljenju nije baš pouzdana aplikacija zasnovana na lažnim pobedničkim video zapisima lošeg kvaliteta koje sam video u raznim aplikacijama. Ali to je samo moje gledište; Nisam ga koristio.

Pročitajte ovu temu o lažnim bonusima 👈

U svakom slučaju, i dalje mislim da bi kazino trebalo da dobije povratne informacije. Ipak, u skladu sa drugim igračima sa odloženim isplatama, pretpostavljam da je potrebno više nego obično. Da li ste i vi videli ovu temu 👈?

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.