NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaIgra se ruši pri 20.000k dobitaka

Igra se ruši pri 20.000k dobitaka (strana 2)

15.304 pregleda 65 odgovora |
pre 1 godinu
|
1 2 34
Dodajte post
pre 1 godinu

Koliko dugo mogu da traju? Već sam čekao 5 dana.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Koliko dugo mogu da traju? Već sam čekao 5 dana.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Pa, dobio sam svoju prvu „popravku" za 3 dana pa bih rekao da je to minimum i negde sam pročitao da može potrajati i do 90 dana, ali nisam siguran da li je to bila pouzdana informacija.

Ali da budem iskren, ne mogu vam reći ni taj odgovor jer ni ja ne znam🤷‍♂

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Ažuriranje…

Kazino me je kontaktirao i rekao da je provajder rekao da igra kasni i da sam pokušao da manipulišem tom igrom osvežavajući igru više puta…

A onda su povezali neke slike i došlo je do vatre u rupi 2 i drugačijeg vremena opklade i sata…

To je tako čudno.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Zdravo! Šta mislite pod ažuriranjem? Nekoliko puta sam se odjavio i ponovo prijavio. Da li je to ono što i ja očekujem? Nepravedno!!! Igrate satima, uložite novac, dođete do bonus igre i onda se dešava ovako nešto.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Ali niko mi ne govori ni reč. Čekam od ponedeljka.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Zdravo! Šta mislite pod ažuriranjem? Nekoliko puta sam se odjavio i ponovo prijavio. Da li je to ono što i ja očekujem? Nepravedno!!! Igrate satima, uložite novac, dođete do bonus igre i onda se dešava ovako nešto.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Zdravo! Da, to je tako nepravedno… Ali ima nečeg sumnjivog u ovome jer su povezali fajlove sa različitom igrom, opkladom i vremenom…

Ponovo sam kontaktirao kazino…

Nadajmo se najboljem i da ćete prerano dobiti odgovor

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

file

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Potrebna je svaka pomoć i sumnjivi tekst!

Prethodna slika koju sam dobio nakon što sam im poslao da je bila pogrešna igra itd.

Rekli su da šalju pogrešne fajlove i tu sliku.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Da, ali bih želeo da znam koje opcije me čekaju? Ne možete ponoviti igru, zar ne? Pa kako ću biti isplaćen? Kazino kaže da neću pretrpeti gubitke.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Trebalo bi da postavite ovu vrstu pitanja podršci kazina; Siguran sam da će oni moći da vam daju odgovore. Javite nam, svakako, kako će se problem rešiti.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Potrebna je svaka pomoć i sumnjivi tekst!

Prethodna slika koju sam dobio nakon što sam im poslao da je bila pogrešna igra itd.

Rekli su da šalju pogrešne fajlove i tu sliku.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Nakon što pročitate sve vaše postove, preporučio bih vam da pokušate i kontaktirate naš tim za žalbe. Oni će to pogledati i pokušati da pomognu. Podnesite žalbu prateći ovaj link . Obavestite nas, molim vas, ako vam zatreba pomoć.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Trenutno jedva mogu da se žalim jer čekam odluku.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Nakon što pročitate sve vaše postove, preporučio bih vam da pokušate i kontaktirate naš tim za žalbe. Oni će to pogledati i pokušati da pomognu. Podnesite žalbu prateći ovaj link . Obavestite nas, molim vas, ako vam zatreba pomoć.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Da, šaljem im celu priču. Hvala vam i dalje na pomoći nakon što je ovaj slučaj krenuo ovim putem.

Nadajmo se sada najboljem altenhofeugen15!

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Upravo sam kontaktirao kazino. Očigledno još uvek istražuju i moram da čekam. U suprotnom ću imati mnogo pitanja i neću dobiti nikakve odgovore. Šta možete provesti nedelju dana istražujući? ne razumem.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Trenutno jedva mogu da se žalim jer čekam odluku.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

To je verovatno razumno, pa hajde da sačekamo da vidimo šta će vam reći i na osnovu toga ćemo videti šta će se desiti i kako će se sve odvijati.

Sačekaćemo vesti.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Da, šaljem im celu priču. Hvala vam i dalje na pomoći nakon što je ovaj slučaj krenuo ovim putem.

Nadajmo se sada najboljem altenhofeugen15!

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Da, obojici želim samo dobar rezultat. ☘

Što se tiče vaše žalbe , vidim da vam je Kristina već odgovorila, pa slobodno odgovorite na njena pitanja kako bi mogla dalje.

U svakom slučaju, kada ste poslednji put kontaktirali kazino, da li ste nešto saznali? Pročitao sam da postaje prilično zamršeno.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Poslednje što su rekli je da je došlo do greške/greške u tom okretanju i spin je otkazan.

Pročitao sam više postova o istoj „bagu" tako da više nisam siguran da li kazino govori istinu ili ne

Automatski prevedeno:
Arttu111
pre 1 godinu

Ponekad se može pojaviti greška ili greška, ali najvažnije je, po mom mišljenju, da kazino bude spreman da to nekako popravi. Pa da vidimo kakav će biti rezultat ovoga. Nadam se da će uskoro moći da nađu rešenje za vaš slučaj.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Koliko dugo provajder može da potraje sa takvim pitanjem? Još uvek nemam odgovor. Hvala!

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Ponekad se može pojaviti greška ili greška, ali najvažnije je, po mom mišljenju, da kazino bude spreman da to nekako popravi. Pa da vidimo kakav će biti rezultat ovoga. Nadam se da će uskoro moći da nađu rešenje za vaš slučaj.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Pa, dali su mi 50 evra i samo rekli izvini za svo vreme koje je trebalo i to je to. Nisam im ni odgovorio nakon toga.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Koliko dugo provajder može da potraje sa takvim pitanjem? Još uvek nemam odgovor. Hvala!

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu

Zaista zavisi od slučaja i šta tačno treba da urade na strani provajdera. Žao mi je, ali nemamo odgovor na vaše pitanje.

Automatski prevedeno:
1 2 34

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.