Moja žena i ja smo imali odvojene račune na Fun88. Koristili smo isti bankovni račun za uplatu i isplatu sredstava i delili smo istu internet vezu. Na računu „chimsedinang73" (moj) još uvek ima skoro 12.000 američkih dolara, dok na drugom računu „chimsedinangqb" (ženinom) više nema stanja.
Međutim, Fun88 je blokirao samo moj račun, na kojem je još uvek skoro 12.000 američkih dolara, dok drugi račun, na kojem nije bilo preostalog novca, nije blokiran.
Važno je napomenuti da je moj nalog već bio uspešno verifikovan od strane Fun88 — uključujući verifikaciju banke i potvrdu imejlom. Čak su mi nadogradili nalog na VIP status.
Uprkos tome, Fun88 je trajno zaključao moj nalog bez ikakvog upozorenja i odbija da mi dozvoli da povučem svoja sredstva. Nikada nisam obavešten o bilo kakvim prekršajima niti mi je data bilo kakva prilika da odgovorim pre nego što je nalog zaključan.
Sada nemam pristup svom novcu i nemam jasno objašnjenje. Bio bih vam zahvalan na pomoći u rešavanju ovog problema i vraćanju sredstava.
My wife and I each had separate accounts on Fun88. We used the same bank account to deposit and withdraw funds, and we shared the same internet connection. The account "chimsedinang73" (mine) still has nearly 12,000 USD, while the other account "chimsedinangqb" (my wife's) no longer has any balance.
However, Fun88 only blocked my account, which still contains nearly 12,000 USD, while the other account, which had no money left, was not blocked.
It's important to note that my account had already been successfully verified by Fun88 — including bank verification and email confirmation. They even upgraded my account to VIP status.
Despite that, Fun88 permanently locked my account without any warning and is refusing to allow me to withdraw my funds. I was never informed of any violations or given any opportunity to respond before the account was locked.
I am now left with no access to my money and no clear explanation. I would appreciate your assistance in resolving this issue and getting my funds back.
Automatski prevedeno: