Zdravo svima, satima sam dobro čitao i čini se da su neki uspeli da povrate deo sredstava, ako neko ima informacije o tome, bio bih mu zahvalan i vratiću se na one sa kojima sam bio uspešan.
Tregejn
Travers
nikotpf elegro eu
dezerLTD
dsolpej
softpulse rešenja
esceks
e0000517
cdexshop
VPN servis954
digitalna roba (monzo je naveo ovu adresu, ali ne može da pronađe nijedan kontakt ili kompaniju) DIGITALNA ROBA KAMDEN VB Kamden WC1N 3AF
Dobio sam nekoliko povraćaja novca od ovih trgovaca preko moje banke koja ih je kontaktirala, ali oni bi kontaktirali samo ponekog trgovca, što mi je veoma čudno, na primer, Monzo je kontaktirao deserLTD, dobio sam povraćaj novca nekoliko dana kasnije. Revolut ih je kontaktirao, očigledno su rekli Revolutu da izdaje povraćaj novca, Revolut mi je rekao da mi je zagarantovan, čekao sam i nikada nisam došao, pitao sam ih i oni su rekli da ne mogu da pokrenu prigovor, deluje sumnjivo i čudno od njih. Ići ću dalje na to jer sam bio obmanut i lagao sam više puta, ali njihovo osoblje je imalo snimljene razgovore.
Uplatio sam nekoliko puta preko PayOp-a, Transfer Gateway-a, Trustly Group AB-a. Pretpostavljam da su ova plaćanja odavno nestala?
Malo van teme i mala promena teme i prilično me je sramotno, ali pošto je zavisnost, dešava se. Da li se neko od vas kockao na nalogu prijatelja, dopunjavajući ga svojom karticom na svoje ime, kada ste na Gemstopu i već ste zabranjeni, iako nikada ne biste dobili nikakav dobitak jer nije na vaše ime, da li postoji slučaj za povraćaj novca? - Kontaktirao sam neobičnog i kažu da neće vratiti novac jer je u uslovima korišćenja kartica na ime vlasnika naloga.
hvala svima.
Hi everyone, I’ve had a good read for hours and it seems some have been successful in retrieving some funds back, if anyone has any info on these I would appreciate it and will return on the ones I’ve been successful with.
tregain
trvers
nikotpf elegro eu
deserLTD
dsolpay
softpulse solutions
escex
e0000517
cdexshop
Vpnservice954
digital goods (monzo provided this address but can’t find any contact or company) DIGITAL GOODS CAMDEN GBR Camden WC1N 3AF
i have had a few refunds from these merchants through my bank contacting them, but they would only contact the odd merchant, very odd to me, for example Monzo contacted deserLTD, I got a refund a few days later. Revolut contacted them apparently they told Revolut the was issuing the refund, Revolut told me I was guaranteed it, waited and never come , asked them and they said they can’t raise a dispute for it, seems sketchy and odd from them. Will be taking that one further as I was mislead and lied to multiple times but there staff on recorded chats.
i did make a few payments through payop, transfer gateway, trustly group AB. Guessing these are long gone?
just off topic also and slight change of subject and pretty embarrassing for me but as it is addiction it happens, but have any of you gambled on a. Friends account, topping up with your own card in your own name, when you are on Gamstop and banned already, even though you would never receive any winnings due to it not being in your name, is there a case for recovering any of the money back? - I have contacted the odd one and they say they wont refund as its in the terms and conditions the card has to be in the account owners name.
thanks everyone.
Automatski prevedeno: