pre 4 meseci
OdgovoriCitiraj0
Zdravo, momci!
Pre nekoliko meseci pokušao sam da pokrenem neke zahteve za povraćaj sredstava preko moje banke (1). Šifra razloga: kockanje. Sledećeg dana banka je odbila moj zahtev. Neko iz tima za povraćaj sredstava me je nazvao i rekao da su to pravila Masterkarda. Pokušao sam ponovo da otvorim slučaj pod nazivom „Roba nije primljena", ali je banka odbila. Dakle... otišao sam u FOS i rekao da sam podneo zahtev za povraćaj sredstava iz pogrešnog razloga, greškom kopirao/nalepio svoj slučaj iz druge banke (2) za kockanje u ovu banku (1). Kazino je koristio istog trgovca za obe banke. Trgovac prodaje digitalnu robu, igre na sreću. Sada, FOS želi da zna da li se moja žalba odnosi na onlajn kazino ili na povraćaj sredstava za „Roba nije primljena". Već imam slučaj sa FOS-om u vezi sa kockanjem (banka 2). Oni su upoznati sa trgovcem.
FOS kaže da ako je ovo u vezi sa onlajn kazinom, drugačije će pogledati moj slučaj i da će im biti potreban dokaz da je trgovac koristio pogrešan kod.
Kažu da ako se ovo odnosi na neprimljenu robu, potreban im je jasan dokaz da nisam primio robu. Bez ovog dokaza je veoma teško reći da trgovac nije uradio ono što je rekao da će obezbediti.
.....
Moja pitanja:
*Kako da dokažem da nisam ništa primio od trgovca? Nemam nalog kod ovog trgovca. Nikada nisam koristio njihove usluge. Nikada ranije nisam čuo za njihov veb-sajt/server za igre.
*Postoji više transakcija u različitim danima. Da li će me pitati zašto nastavljam da plaćam trgovcu ako nije bilo (trenutne) isporuke?
Podneo sam zahtev za povraćaj sredstava preko moje banke2, a trgovac je dostavio lažne fakture. FOS je upoznat sa ovim. Trgovac prodaje pakete fiksnih novčića, kao što su 500, 1000, 2000, 5000, ali u lažnim fakturama je navedeno da sam kupio 4470.
Voleo bih da vidim šta imate da kažete! Pošto kažete da možete to da dokažete, ako postoji nešto što zaista znate, bilo bi dobro da obavestite druge igrače! Barem bih to ja uradio da znam da je tako? Jer pored prevara koje ove kazino kompanije rade nekim igračima sa njihovim novcem, a u analizama je ovo ponekad još tragičnije!
Najbolje je da jednostavno kažete istinu i kažete da su to bila kockarska plaćanja koja su pogrešno obrađena i da su ih sproveli prikriveni trgovci kako bi izbegli zaštitne mere i sproveli ilegalno kockanje u Velikoj Britaniji.
Imam neke informacije koje mogu da pošaljem ako želite, a koje bi mogle biti od pomoći. Imejl je...
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.