Dobio sam imejl od fos da mi je dodeljen istražitelj, ali ona traži toliko toga, bukvalno svega, i na pragu sam da to prestanem da radim jer oduzima previše vremena. I ne verujem da će to napraviti ikakvu razliku, već prihvatam činjenicu da neću dobiti novac nazad.
Da li je neko koristio advokata koji nudi usluge „ne dobijam, ne naplaćujem" ili bilo koju vrstu advokata?
Zdravo svima,
Dugo sam posetilac ovog foruma. Hteo sam da se pridružim da vam ispričam svoju priču i gde se nalazim sa svim. Potrošio sam oko 100 hiljada funti u poslednjih 12 meseci. 30 hiljada funti pre oktobra kada sam podigao novac od banke koja je odbila da bilo šta preduzme, od tada sam potrošio još 70 hiljada funti, pa sam se ponovo žalio banci zbog nedostatka zaštitnih provera koje su uspostavili i kako nisu ništa preduzeli od moje prepiske sa njima u septembru. Trebalo bi da imam dobar slučaj.
Uspeo sam da pronađem imejl adrese za DNS, SIKCNTVK, ONLINDG*B, ONLINED*DG ONLNDG*BB, ONLNDGDMND - Niko još nije odgovorio. ONLIN* su ista kompanija i trenutno su u procesu dobrovoljnog brisanja iz Registra kompanija, tako da ako ne dobijem povraćaj novca u dogovorenom roku, podneću prigovor Registru kompanija.
Uspešno sam vratio novac od rippletheme-a, a izgleda obećavajuće i za neke druge. (Ukupan povraćaj do sada je 1000 funti, a dodatnih 500 funti je u toku).
Falkora Finans mi je odgovorila i rekla da će banka morati da podnese zahtev, tako da i to izgleda obećavajuće.
Uz sve to rečeno, praćenje i upravljanje svim imejlovima, žalbama, gde god da se sve nalazi, je iscrpljujuće, pa razmišljam o izgradnji CRM-a kako bih sakupio sve moguće podatke na jednom mestu, omogućavajući svima koji ga koriste da imaju jedno mesto gde se upravljaju svim njihovim podacima. Ideja je da CRM šalje imejlove kazinima i/ili trgovcima, a odgovori se vraćaju u vaš CRM, tako da imate jednostavan način da izvezete informacije koje su vam potrebne za banku ili FOS.
Da li bi neko bio zainteresovan? Razmislite o resolver.co.uk, ali za sastavljanje dosijea za sve sa čime se svi bavimo, uključujući detalje za svakog trgovca gde ja to imam ili gde vi možete doprineti?
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.