Ne, javio sam se danas nakon što nisam dobio odgovor nakon njihovog prvobitnog odgovora u ponedeljak.
U suštini, javio sam se svakome kome sam se obratio (ukupno preko 15) navodeći da ako mi se ne jave u vezi sa robom koja nije primljena do sutra, podneću zahtev za povraćaj novca kompaniji moje kreditne kartice. Tako da bar imam dokaz da sam pokušao da rešim problem i čekao dosta vremena pre nego što sam se obratio kompaniji kreditne kartice za pomoć.
Moj početni tekst upućen njima je bio sličan ovakvom:
Zdravo xxx,
Obraćam vam se jer sam na svom mesečnom računu pronašao uplate koje su povezane sa vašom kompanijom, a za koje nisam primio nikakvu robu ili usluge.
Molim vas da mi vratite novac što pre, u suprotnom ću morati da pokrenem reklamaciju kod kompanije CC.
Račun na koji je potrebno ponovo uplatiti sredstva je:
XXXXX
IBAN XXXXX
Viza kartica XXXXXXXXXX
Transakcije su ispod:
XXXX
Molim vas da potvrdite prijem i obavestite me do kada ćete uplatiti novac nazad na moj račun.
Hvala
Opšte povratne informacije o ovom tekstu od nekoga?
nope i followed up today after i didnt hear back after their initial reply on Monday.
i basically followed up with every single i reached out to (15+ in total) stating that if they can't get back to me around the not received goods by tomorrow i will file chargeback with my credit card company. so at least i have proof i tried solving and waited fair amount of time before tapping into Credit Card Company to help
my initial text to them was similar to below:
Hi xxx,
I am reaching out as i found payments on my Monthly Bill that are linked to your company, where i did not receive any goods or services for.
Please refund at your earliest convenience, otherwise I will have to open a claim with CC company
The Account this needs to be re-credited to is:
XXXXX
IBAN XXXXX
Visa Card XXXXXXXX
Transactions are below:
XXXX
Please confirm receipt and let me know by when you will credit the money back into my account.
Thx
General Feedback around this text from anyone?
Automatski prevedeno: