Mislim da su Falkora Kanađani?
Koji su MCC kod imali naveden na vašim uplatama?
Sve moje uplate Falkori bile su bankovne. Imam reklamaciju kod svoje banke, ali su mi rekli da moram da dokažem da Santeda od samog početka namerava da prevari kupce. Dakle, sve što mogu da koristim što pokazuje da je to slučaj mi pomaže. Ako su pogrešno kodirali MCC kodove za debitna plaćanja, onda mi to svakako pomaže.
Ok, hteo sam da kažem kako da nateraš Revolut da plati, jer vidim da se isto dešava i meni.
U jednom od mojih trenutnih slučajeva, trgovac mi vraća novac iz svog novca i nastoji da naplati britanski TTP jer su preusmerili plaćanje sa sajta kazina na kripto platformu, plus sprovode internu istragu kako bi sprečili da se to ponovi, tako da je to odlično!
Da, u osnovi, ako mogu da dokažem da je Santeda prevarila kupce, moja banka je predložila da mi vrate novac putem prevare sa plaćanjem putem aplikacije. Dakle, moram da ih ubedim da Santeda od samog početka pokušava da prevari kupce. Svi znamo da jesu, ali je to nešto u šta je bankama potrebno mnogo ubeđivanja.
Pomislili biste da je činjenica da primaju bankovne transfere za plaćanja za kockanje u Velikoj Britaniji, što je ilegalno, dovoljna, ali moja banka je rekla da ilegalna aktivnost sama po sebi nije dovoljna da ukazuje na prevaru. Obmanjivanje kupaca jeste. Što bi značili neispravni MCC kodovi onih koji su platili Santedi debitnim i kreditnim karticama. Mislim da sam se kockao sa Santedom u vreme kada nisu prihvatali kartice, tako da imam izazov pred sobom, kao što kažete!
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.