Vau neki ljudi koji osuđuju! jesam. Ovde sam već 6 meseci, ali uprkos jednom malom recidivu, samo jurim trgovce koje ne mogu da nađem da potvrdim žalbe FOS-u i banci.
Budite veoma oprezni, međutim, dobio sam dva e-maila u poslednja dva dana, jedan na ruskom, a drugi na lošem engleskom. Jedno je bilo ime koje je bilo u ovoj grupi, međutim, možda su "stečeni" detalji. Obojica veoma pametni su prvo tražili ponudu od mog preduzeća i priložili fakturu, međutim ime na mejlu nije odgovaralo adresi ili fakturi 🙄 a drugo je rešavanje mog slučaja prevare, vrhunski advokat, koji ne zna engleski, ali adresa je bila Amerika, ali e-mail je došao iz Nigerije i Češke. Šale se s njima jer sam postavio e-poštu samo za ovaj forum!!!! U četvrtak sam takođe imao mejl sa gomilom zlostavljanja jer neko nije imao podatke o trgovcu, pomogao sam mnogima, pisao mejlove, pisma i istraživao, ali posle toga ne znam da li mogu više da se nateram da pomognem. Pogotovo pošto sam 9/10 ignorisan kada sam pitao 🙄
Wow some judgemental people about! I have. Been here for 6 months however despite 1 small relapse it is just chasing merchants I can’t find to validate complaints with FOS and the bank.
Be very careful however I have had two emails in last two days, one in Russian and the other poor English. One was a name that has been in this group however may be "acquired" details. Both very clever first asked for a quote from my business and attached an invoice however name on email did not match address or invoice 🙄 and the second was settling my fraud case, a top attorney, who can’t speak English however address was America but email came from Nigeria and Czech Republic . Jokes on them though as I only set up email for this forum!!!! I also had an email on Thursday with a load of abuse because someone didn’t have merchant details, I have helped many, wrote emails, letters and researched but after that I don’t know if I can bring myself to help anymore. Especially as 9/10 I have been ignored when asking 🙄
Automatski prevedeno: