pre 10 meseci
Iskreno, ne bi nasumično uklonili blok za kockanje…
They wouldn’t just randomly remove the gambling block in all honesty…
OdgovoriCitiraj0
Pravi mi je potreban savet, sada sam u procesu FO , Pristupnik mi je rekao da je moja banka rekla da sam isključio blokove za kockanje koji su gomila smeća jer sam kategorički rekao banci ni pod kojim okolnostima da ih ne treba uklanjati i da nema kockarskih transakcija od kada sam podneo žalbu , Banka takođe pokušava da obmane FO tako što sam im rekao da sam pokrenuo brojne slučajeve prevara i da sam pokrenuo brojne druge prevare morao sam da snimim sve ekrane i objasnim Fo-u da je prvobitno pokrenut pošto je 1 slučaj prevare odbijen, a zatim sam se složio da će biti podignut kao povraćaj sredstava, ali nikada nije bio i jasno možete videti da su nastavili da ga otkazuju. Upravo sam se prijavio na svoje onlajn bankarstvo i da, taj blok za kockanje je uklonjen. Kipim šta da radim? Kako ga nikada nisam uklonio, sada sam zabrinut da banka neće dostaviti sve informacije koje su potrebne da bi FO doneo nepristrasno mišljenje, ali znam da sam im kategorički rekao da kockarski blok ni pod kojim okolnostima ne treba ukloniti
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.