pre 12 meseci
Ali Kings Hil nije uključen u gamstop isključenje druga.
But kings hill isn’t included in gamstop exclusion mate.
OdgovoriCitiraj0
Hun, mislim da svi cenimo tvoju ideju, ali, realno, mnogi od nas jednostavno nemaju slobodna sredstva da doprinesu ovim taksama advokatske firme.
Takođe bi mogao biti slučaj jurisdikcije i verujte mi da sam ovo ispitao. Možda ćete morati da idete za stvarnim registrovanim preduzećem u celini, kao što je Santeda na primer. Budući da se mnogi od nas nalaze na toliko različitih geografskih lokacija, biće izuzetno teško nastaviti ukoliko to ne preuzme vrlo dobra advokatska kancelarija i to košta. Da li su ljudi spremni da rizikuju rizikujući više novca na nečemu za šta nema garancije da će dobiti sud koji nije u njihovoj zemlji prebivališta jer su svi naši zakoni toliko različiti. Voleo bih da ove kompanije plaćaju cenu i budu izvedene pred lice pravde kao i mnogi od nas, ali to je veliki rizik. Jedina druga opcija za koju sam mislio je da možda pokrenem peticiju i nateram dovoljno ljudi da potpišu kada bude dovoljno prisutnih licenca za kockanje Curacao koja zahteva da ili povuku licence, suspenduju ili pregledaju .Ako ne razotkriju licencu za kockanje Curacao za korupciju sa vrha jer su dozvolili da se to desi tako što ćete svuda odlazeći u novine zemlje sa peticijom. 🙂
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.