Zdravo svima, izvinjavam se što sam samo skočio na ovaj post, ima dosta toga da se uhvati ovde pa ću samo postaviti pitanja koja bih voleo da znam da li neko može da pomogne.
Da li ljudi ovde traže povraćaj novca nakon što su izgubili novac kockajući se na ovim sajtovima za prevaru ili su im zaista ukrali novac?
Ja sam na gamstop-u i postao sam žrtva ovih sajtova i prilično sam izgubio. Poslije sam glupo istraživao ove veb stranice.
Da li bi prvo mesto pristajanja pokušalo da ospori plaćanja mojoj banci? Evo spiska fiktivnih kompanija koje je slotmonster koristio da mi uzme novac:
UG**frenkio3712871 Canapai GORIVIRE SP.ZOOO Albedo Clegreboost NikoTPF*active Veb BITE VESTI SKNMGNT Contentstore KEKISCOCAKE DIGIKEI
Izvinjavam se ako ponavljam već odgovorena pitanja i hvala
U redu hvala. Daću sve od sebe. Pretpostavljam da je kontaktiranje samog kazina besmisleno?
Takođe mogu li ova kazina biti nameštena? Imate lukav softver koji čini isplate bonusa i RTP strašnim? Morao sam imati 100+ bonusa i boriti se da dobijem više od 30 funti!
Izvinite na svim pitanjima
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.