pre 1 meseca
OdgovoriCitiraj0
Kriptonmin je težak, ali sam dugo insistirao, pišući da njihovi uslovi korišćenja ne prihvataju plaćanja za kockanje. Onda sam ostavio negativnu recenziju na Trustpilot-u, a oni su mi rekli da pošaljem imejl gospodinu Andresu Martinezu, a onda su me naterali da potpišem obrazac za povraćaj transakcija.
Zdravo svima, upravo sam dobio dokaze koje je kompanija poslala da osporim moj povraćaj sredstava. Rekli su da sam doneo veštačke inteligencije slike, sve cene se sabiraju, uključili su moju imejl adresu, adresu, ali pogrešan broj i ulicu, ali sve ostalo je tačno, pomalo nepropusno. Nema mesta za prijavu na sajtu da pokažem da nemam nalog, tako da nisam siguran da mogu da dokažem da su pružili lažne dokaze. Bilo kakva pomoć bi mi bila veoma cenjena 🙏
Hvala vam, kako pristupate posećenim veb-sajtovima, da li bi to bilo samo u vašoj istoriji pretrage ili morate da idete kod telefonskog operatera? Imam samo do 15. da pružim dokaze. Kompanija je tvrdila da je sve kupljeno poslato na moju e-poštu, ali nemam ništa osim e-pošte koju sam poslao juče i srećom sam uspeo da napravim snimke ekrana depozita na sajtu kazina pre nego što su me blokirali, mislite li da će to biti dovoljno?
Jesi li pročitao/la mojih šest imejlova? Jesam li ti rekao/la da su samo oni od Naudapija stari 18 meseci, ostali su stari oko nedelju dana, uključujući i transakciju sa Sparkase? Ako želiš, piši ponovo sa novom imejl adresom ovde: [email protected]
Ako ne, onda je u redu. Srećno!
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.