NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaPlaivise365.com su Lopovi, nikad se ne igraju sa njima

Plaivise365.com su Lopovi, nikad se ne igraju sa njima

5.608 pregleda 6 odgovora |
pre 2 godina
|
Dodajte post
pre 2 godina

Ukrašće vam novac, opklada neće biti pravilno izmirena i uspeo sam da napravim snimke ekrana i podelim ih sa njima. Čak je i Evolution gaming potvrdio da je opklada od 8000 bila pobeda i da je njihov sistem ispravno izmirio i rekli su da moram da se povežem sa brigom za korisnike kazina da bih to rešio. Kontaktirao sam ih nekoliko puta pokazujući problem, dok su oni ipak prihvatili svoju grešku, ali stalno ponavljaju da će to potrajati i nikada ne definišu koliko vremena. Prošlo je već više od 3 dana i briga o korisnicima je beskorisna.

Takođe ne poštuju ni vreme povlačenja pomenuto na njihovoj veb lokaciji, jer na njihovoj veb stranici kažu trenutno povlačenje i maksimalno vreme od samo 3 sata. Ali svaki put kada korisnici zatraže povlačenje, oni odlažu one u ime tehničkih problema na kraju i nikada ne objasne šta se dogodilo, a zatim iznova vraćaju novac na saldo kazina. Klijentu ostaje da ne dobije svoja povlačenja. Oni su lopovi i treba ih zabraniti.

Automatski prevedeno:
realrahul
pre 2 godina

Rešavanje sličnih slučajeva kada je postojao tehnički problem zahteva dosta vremena prema mom iskustvu. To je zato što provajder igara treba da bude uključen, da sve istraži, a onda kazino istražuje sam.

Još uvek nemamo Plaivise365.com u našoj bazi podataka, tako da ne mogu da kažem da li su pošteni ili ne, ali sam već zamolio naš Data tim da pregleda ovaj kazino. U svakom slučaju, 3 dana su vrlo kratko vreme za rešavanje takvog problema, pa vas molim, budite strpljivi. Ne bih se iznenadio da je trebalo više od 2 nedelje da se to reši.

Automatski prevedeno:
pre 2 godina

Znam da će problem biti rešen za nekoliko dana, rešili su ga. Moja frustracija je bila zbog toga što govore laži. Više se radi o povlačenju, proverite na njihovoj veb stranici tvrde. Proces povlačenja za 3 sata, uzimao sam povlačenja od njih 3 puta i svaki put sam morao da prođem kroz ovo:

- povlačenja su odložena, standardni odgovor njihove podrške za ćaskanje je bio, imali smo tehnički problem zbog kojeg je ovo odloženo. Problem se može desiti jednom, može dvaput, ali onda mi se to dešava svaki put, zbog čega sumnjam da su prevare

- vratili bi novac na saldo kazina umesto da obrađuju isplate, ovo takođe utiče na iznos nedeljnog bonusa osiguranja i oni imaju dobit u oba smera držeći povlačenja i neće morati da mi plaćaju ako izgubim ono što sam osvojio ranije kao osiguranje povraćaj novca se neće odnositi na vraćeni novac

Naučio sam tešku lekciju igrajući za takav kazino, i izgubio sam mnogo novca zbog ove taktike vremena i vremena. Ali sada sam zatvorio svoj račun kod njih i nikada ih neću vratiti.

Automatski prevedeno:
realrahul
pre 2 godina

Iskreno, kad god se ne osećate dobro u vezi sa svojim iskustvom u kazinu, samo ostavite to i idite u drugi. Postoji mnogo kazina između kojih možete birati 👍

Automatski prevedeno:
pre 2 godina

U pravu ste, to je ispravna stvar. Ovo je bio moj alternativni kazino sa kojim sam nedavno počeo da igram i koji sam shvatio nakon problema sa mojim trećim zahtevom za povlačenje i na kraju sam im rekao adios zauvek. Ovde da obavestim druge o svom iskustvu, tako da je najbolje da se svi klone ove veb stranice!

Automatski prevedeno:
Daniel
pre 2 godina

Daniele Trebalo je da se setim ovoga, a ne da im dam drugu šansu, bio sam srećan što sam igrao u drugom kazinu. Ali tamo me je agent prodaje prevara ubedio da ponovo igram sa njima i uradio njihov poseban čin još jednom i kao svaki put. Ovaj kazino treba zabraniti! Oni to rade namerno, ja dobijam svoje isplate sa mojim redovnim kazinom za najviše 1 sat, ponekad za 20 minuta. Ali ovi ljudi samo otkažu isplate nakon nekog vremena i onda kažu molim vas ponovo pošaljite, došlo je do tehničkog problema, ovog puta su mi čak rekli da se preko VhatsApp-a dodeljuje VIP menadžer koji će srediti povlačenje za 15 minuta. Kada sam podneo zahtev za povlačenje nakon pobede, VIP menadžer je prestao da odgovara na VhatsApp ćaskanje i pročitao je tu poruku tek posle 3 dana, rekavši mi da mora da ide na bolovanje 😂😂

Deponovano je 50 hiljada a ja sam osvojio 120 hiljada, povukao sam 100 hiljada, što nikada nije obrađeno!

Samo bih voleo da sam se setio vaše poruke i da im nisam dao drugu šansu!!!

Automatski prevedeno:
realrahul
pre 2 godina

O, ne! Samo uzmite novac i pronađite sebi pogodniji kazino za igru. 🙏

Međutim, ako se dugo mučite, vratite se, molim vas. Pokušaćemo da vam pomognemo u tome.

Hoćeš li to učiniti? Obaveštavajte nas!

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.