NaslovnaForumBonusi i PromocijeUdario sam jack pot 16000 na bonus dobrodošlice

Udario sam jack pot 16000 na bonus dobrodošlice

7.460 pregleda 6 odgovora |
pre 5 godina
|
Dodajte post
pre 5 godina

kako mogu doći do ove ideje

Automatski prevedeno:
rickbestonjr79
pre 5 godina

Kako misliš? Želite li znati kako povući novac? Možete li mi poslati opis bonusa? Velika je vjerovatnost da će biti nekih max. dobitak limit se primjenjuje na bonus.

Automatski prevedeno:
pre 5 godina

Pa, gospodine, samo sam se pitao šta da radim, jer iskreno ne mislim da ću dobiti bilo kakvu isplatu, jer sinoć sam bio na bonu za dobrodošlicu, pročitao sam pravila ... nadam se da ću dobiti predstavu kroz ...

Automatski prevedeno:
pre 5 godina

Pokušavam biti nepoštovajući gospodine time? Objavio sam na ur blogu

Automatski prevedeno:
rickbestonjr79
pre 5 godina

U redu je, ne mislim da je to nepoštovanje. Samo ti pokušavam pomoći. Kao što sam već rekao, moguće je da postoji maks. pobijedite limit na bonus, tako da je potrebno otkriti koliki je limit u njihovim uvjetima i odredbama.

Automatski prevedeno:
pre 5 godina

pravo gospodine, imma, pogledajte što kažu o mom statusu hvala, ja ću vam reći više

Automatski prevedeno:
pre 5 godina

Zdravo,

I ovdje sam potpuno nov i mislim da moje pitanje prilično dobro odgovara ovoj temi

@ Danijele ti, igrao sam gratowin sa 7 eura bonusa bez depozita alibabe i nekako na 50 ili 1,25 ionako 5 vrste i tako nešto sa 670 eura i tada sam u slobodnim okretima i da, sad sam u 1300 - imam radost posebno ako nema - samo 200 može biti isplaćeno!

Ako sada uplatim depozit od 10 eura - bez potraživanja bonusa dobrodošlice ili bilo kakvog bonusa - onda bi se moj stvarni novac automatski koristio za igru ili imam li neku grešku ???

Ne verujem da će mi to više pripasti, ali smatram da je stvarno sramota kad ga nema, znam zašto uvijek kockam bez bonusa, onda znam da sam to ja

Soo sad ne znam hoću li izvršiti izplatu a zatim da obrišem ostatak ?? 🤔

I tamo možete kupiti viptike itd. ... ni ja ne mislim, jer bi to bio profit s bonusom koji je iscrpljen ili ???, 😂

Izvinite na ovom pitanju, ali mislim da bi cijela ta priča o Bonbonu bila vrlo komplicirana kada bi mi netko mogao pomoći

Ljubav hvala👌

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.