KotiFoorumiYleistä keskustelua rahapeleistäKysymys rahapelisivustoista, joilla on Curaçaon lisenssi ja joissa käytetään väärää kauppiasluokkakoodia

Kysymys rahapelisivustoista, joilla on Curaçaon lisenssi ja joissa käytetään väärää kauppiasluokkakoodia (sivu 1 076)

5 000 228 katselukertaa 26 080 vastausta |
2 vuotta sitten
Pieni varoitus CG-yhteisölle: Casino Guru on avoin alusta, jossa jokainen voi vapaasti jakaa ajatuksiaan ja mielipiteitään. Uskomme sananvapauteen ja pyrimme olemaan mahdollisimman rajoittamattomia. Muistathan kuitenkin: se, että jokin julkaistaan ​​foorumilla, ei tarkoita, että Casino Guru on samaa mieltä sen kanssa tai tukee sitä millään tavalla. Olemme todella iloisia nähdessämme pelaajien osallistuvan keskusteluihin, väittelevän kunnioittavasti ja pitävän hauskaa tehdessään niin! Siksi loimme tämän alustan. Olemme kuitenkin huomanneet kasvavan trendin – ei vain täällä, vaan myös muilla alustoilla – jossa jotkut pelaajat etsivät keinoja saada varat takaisin pankkinsa tai maksupalveluntarjoajansa kautta hävittyään rahaa reilusti kasinolla , usein tekemällä takaisinperintöjä tai esittämällä vääriä väitteitä. Haluamme varoittaa sinua: tämä käytös ei ole ainoastaan ​​epäreilua – se on myös erittäin riskialtista! Olemme jo nähneet ja kuulleet (sekä täällä että muualla) tarinoita ihmisistä, jotka ovat joutuneet vakaviin vaikeuksiin yrittäessään tätä reittiä – mukaan lukien suljettuja kasinotilejä useilla alustoilla, suljettuja pankkitilejä, velkoja ja jopa oikeusjuttuja (petosyrityksiä). Petosyritys tai totuuden vääristely pankille tai palveluntarjoajalle ei ole koskaan hyvä ajatus ja sillä voi olla pysyviä seurauksia. Joten tässä on ystävällinen vetoomuksemme kaikille Casino Guru -yhteisön jäsenille: Puolustaudu epäreiluja ja epärehellisiä kasinoita vastaan. Käytä valituskeskustamme, jos tarvitset apua – sinun ei tarvitse taistella yksin. Mutta älä yritä saada takaisin rahoja, jotka olet jo menettänyt. Se ei yksinkertaisesti ole riskin arvoista. Kiitos, että olet osa yhteisöämme – ja hyvää päivänjatkoa!
1...1 075 1 076 1 077...1 425
Lisää viesti
Lulule
6 kuukautta sitten
gbfi

onko kenelläkään ollut onnea näiden kanssa?

SSL-paikka

ART-ratkaisu

ART-universumi

pakkovalta

intct


Muokattu
Automaattinen käännös:
askmagia poisti julkaisun
6 kuukautta sitten
gbfi

Kun ihmiset lähettävät yrityksille sähköpostia, sanommeko, että he harjoittavat rahansiirtojen pesua ja että se tapahtuu kasinon kautta? Vai sanommeko vain, että tavaroita ei ole vastaanotettu?


Kiitos

Automaattinen käännös:
Org1991
6 kuukautta sitten
gbfi

Löysitkö heidän yhteystietojaan?

Automaattinen käännös:
sd80
6 kuukautta sitten
gbfi

Bazpaylla on sähköpostiosoite ja Zinzipay on Telegramissa, jos etsit sieltä.

Automaattinen käännös:
xbigguyxxx
6 kuukautta sitten
gbfi

Viz1271 näyttää olevan omerpayments

Automaattinen käännös:
Salamasalama
6 kuukautta sitten
esfigb

👍💯

Automaattinen käännös:
xbigguyxxx poisti julkaisun
doleolle
6 kuukautta sitten
gbfi

vastaa sähköpostitse

Automaattinen käännös:
6 kuukautta sitten
gbfi

Kiitos thepeoplevsunlicencedcasinosille, näyttää siltä, ​​että kyseessä on opttrx eli E0000399, koska osoite on genguru (mainospalvelut).

Muokattu
Automaattinen käännös:
6 kuukautta sitten
gbfi

Olen juuri tarkistanut kuulumisia ja näen, että joku on saanut hyvityksen Velobetiltä. Minulla on parhaillaan riitaa heidän kanssaan talletusongelmista itseni sulkemisen jälkeen. Voitko lähettää minulle sähköpostia keskustellaksesi siitä, miten sait hyvityksen? Sähköpostiosoitteeni on lewisthenorth@gmail.com

Automaattinen käännös:
xbigguyxxx
6 kuukautta sitten
gbfi

Joo, se näyttää vizmedian tai viz1271:n, mutta sen jälkeen se ohjaa omerpaymentsille, mutta he eivät vastaa.

Ne ovat kuin bazpay ja zinzipay, luulen että se on heidän uusi nimensä!

Automaattinen käännös:
xbigguyxxx poisti julkaisun
6 kuukautta sitten
gbfi

onko kenelläkään ollut onnea näiden kanssa?

SSL-paikka

ART-ratkaisu

ART-universumi

pakkovalta

intct


Automaattinen käännös:
6 kuukautta sitten
gbfi

Hei, etsin Hupeiwea, Nexus Ticaretia, Valthxia, Skinvalutia ja CI2skia.

46 The Priory Queensway, Birmingham B4 7LR, Iso-Britannia

Muokattu
Automaattinen käännös:
kristaasle038
6 kuukautta sitten
gbfi

Jos se on pelien alla, niin se näyttää tältä:

info@urbanzombiedefence.com

NEXTPLAY INTERACTIVE LTD, 16789595, Aktiivinen, Yksityinen osakeyhtiö,,,2025-10-16,,,62020 62090 63120 63990,46 The Priory Queensway The Mclaren Building Birmingham B4 7LR Englanti

Automaattinen käännös:
kristaasle038
6 kuukautta sitten
gbfi

info@urbanzombiedefence.com

Muokattu
Automaattinen käännös:
Murphy0
6 kuukautta sitten
gbfi

Kiitos! Hyvittivätkö he rahat?

Muokattu
Automaattinen käännös:
kristaasle038
6 kuukautta sitten
gbfi

Ei, löysin sen juuri yrityksen tiedotteesta. Jos mcc on Games ja viimeisten kahden kuukauden aikana tuosta osoitteesta, niin se on ehdottomasti se yritys.

Automaattinen käännös:
Murphy0
6 kuukautta sitten
gbfi

Voi vau, kiitos paljon!

Automaattinen käännös:
1...1 075 1 076 1 077...1 425
Mene sivulle/ 1 425 sivua

Lisää viesti

flash-message-reviews
Käyttäjäarvostelut - Kirjoita omia kasinoarvosteluita ja jaa omat kokemuksesi
Trustpilot_flash_alt
Mitä mieltä olet Casino Gurusta? Jaa palautteesi
Sweet Boanza 2500_Push
Jaa voittosi Pragmatic Playn kolikkopeleistä ja saat toisen mahdollisuuden voittaa Casino Gurulla!
Candy Rush_Push notification
Jaa voittosi Pragmatic Playn kolikkopeleistä ja saat toisen mahdollisuuden voittaa Casino Gurulla!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa - päivittäisiä julkaisuja, bonuksia ilman talletusta, uusia kolikkopelejä ja paljon muuta