NaslovnaForumTakmičenja[ZATVORENO] Osvojite 100 USD Amazon vaučera!

[ZATVORENO] Osvojite 100 USD Amazon vaučera! (strana 2)

87.242 pregleda 171 odgovora |
pre 4 godina
1 2 3...9
Ova tema je zaključana
pre 4 godina

X50 file

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

ovo su bile moje 2 pobjede, moja prva spin 1 spin bing pobjeda, a nakon što sam dobio nekoliko besplatnih igara.

filefile

Automatski prevedeno:
Yauheni
pre 4 godina

Ne vidim veličinu vaše oklade pa nažalost ne može biti uključena u takmičenje.

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

Upravo sam provjerio i vidio sam da možete stvarno promijeniti okladu nakon pobjede, tako da će ona prikazati dobitak s većom okladom sa snimkom zaslona niže oklade, a multiplikator možete povećati varanjem ... Bolje da to napravite samo kalkulacijama kao ulogom 100 $, pa će biti lakše ... Također, postoji 5000 kredita što je dovoljno za maksimalnih 100 okretaja kredita.

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

file

Automatski prevedeno:
Meglenov
pre 4 godina

Prokletstvo, to je stvarno loše. Hvala vam što ste ovo primijetili. Budući da je ovo vrlo ozbiljna stvar koja ne bi učinila cijelo natjecanje poštenim, bili smo prisiljeni promijeniti pravila natjecanja i koristiti pravila koja smo imali na prvom natjecanju.

Pravila su jednostavna: iznos koji ste osvojili = iznos ulaznica koje imate u završnoj tomboli . Naravno, sada je uvijek bolje koristiti maks. opklada (100).

Žao mi je što smo morali promijeniti pravila, ali ako sam pravilno provjerio natjecateljske objave, to nije negativno utjecalo na nikoga. Vi + JTK20 imali ste najbolje multiplikatore, ali vidim da ste se oboje kladili 100, tako da možemo koristiti vaš dobitak umjesto multiplikatora. Dakle, imate preko 50k, a JTK20 preko 28k.

Yauheni u svojim postovima kaže da je 50x, ali ne vidimo početnu veličinu oklade na snimku zaslona, tako da to ionako ne bi bilo dio natjecanja s originalnim pravilima.

voron-2386 je osvojio 3942,80 sa veličinom oklade 10, pa ću to računati kao 39 428 (to bi bila dobitna dobit sa veličinom oklade 100)

santosugo je osvojio 352,88 sa opkladom 1, pa ću to računati kao 35 288

Žao mi je zbog nereda, ali samo želimo da natjecanje bude pošteno i smatram da je to način na koji se to radi dok se ne napravi veća šteta. Ako se netko pridružio prije nego što smo promijenili pravila, on je i dalje dio igre i ako se kladi manje od 100, dobit se u skladu s tim prebrojava.

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

file

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 4 godina

file

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

Buh

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

file

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

😉

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

file

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

???

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

volio bih da mi ovo pomogne s dobivanjem n dobitnog novca

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

file file Evo ga od mene.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 4 godina

Hs

Automatski prevedeno:
pre 4 godina

Evo moje dosadašnje pobjede 😉 (pogledajte kasniji post za veću pobjedu)

file

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 4 godina

Bok, nemam pojma

Automatski prevedeno:
Brenda1961
pre 4 godina

Zdravo Brenda,

Mogu li vam nešto pomoći?

Automatski prevedeno:
CarlAage
pre 4 godina

To je dobro. Definitivno više nego što sam uspio osvojiti za oko 900 okretanja 😀

Automatski prevedeno:
Ova tema je zaključana
1 2 3...9
Idi na stranicuod 9 stranica
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.