NaslovnaForumTakmičenja#143 Bee Keeper - diskusija

#143 Bee Keeper - diskusija

3.229 pregleda 26 odgovora |
pre 4 meseci
|
1 2
Dodajte post
pre 4 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #143 Bee Keeper, možete to uraditi ovde.
pre 4 meseci

Pragmatičari su apsolutno nepobedivi kada je u pitanju ismevanje naših usta?

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Koja je komunistička zemlja izmislila ovaj POS?!?!

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Vidim potencijal u ovoj igri, međutim, još uvek ga nisam iskusio. Besplatni okretaji nude mnogo, a donose vrlo malo. Osvojio sam oskudnih 61,00 dolara od okretaja u vrednosti od 250 dolara, učinite sebi uslugu i potražite bolju igru od ove.

Ocena 3/10

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Ovo je bilo iznenađujuće užasno za igranje.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Izgleda da je ovo beskrajni cirkus sa Basom na putu. 😀 Šta je sledeće? Pica Bas?

Pa, sve dok se igračima sviđa, pretpostavljam da funkcioniše u oba smera.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Super je što možete aktivirati veću šansu za osvajanje besplatnih okretaja

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Bilo je to dobro igračko iskustvo.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Upravo sam uhvatio sina kako igra ovu igru. Probao sam i sam, i sada nećemo moći da platimo kiriju ovog meseca jer nas je velika pčela ubola za život. Ipak, nastaviću da praznim posudu sa medom!

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Upravo sam uhvatio sina kako igra ovu igru. Probao sam i sam, i sada nećemo moći da platimo kiriju ovog meseca jer nas je velika pčela ubola za život. Ipak, nastaviću da praznim posudu sa medom!

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Ne znam da li ovo treba da bude neka smešna objava ili stvarnost.

Ako je tako kako opisuješ, onda definitivno nije dobra ideja da nastaviš sa igrom, već da prestaneš.

Možete li mi ovo razjasniti?

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Dobra igra 👍👊

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Kul igra.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 4 meseci

i još mi nije dosadio originalni veliki bas. 🤣

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

i još mi nije dosadio originalni veliki bas. 🤣

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

🥹🥹🥹🥹 , kada kliknete na karticu „ranije najveće dobitke"

Pre dva meseca sam osvojio veliku nagradu i kliknuo na karticu, ali nisam je prvi dobio, ali moj najveći dobitak pre toga je bio pre tačno godinu dana, mislim 😭 ne mogu dalje 🤣

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Daju malo nagrada, ne vidim mnogo volatilnosti u ovom slotu.

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 4 meseci

Ne brini, kirija će biti skinuta prvog u mesecu zbog prošlih problema. Nastaviću da igram. Pčela mi je rekla da ću uskoro osvojiti veliki dobitak. Posuda sa medom će me potpuno pokriti. Srećno!

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Pragmatična igra je dobra kao i uvek.

Automatski prevedeno:
GrosserPekka
pre 4 meseci

To je taj duh. Srećno ti bilo, druže, dobre 3 vibracije stvaraju odličnu 6 energiju za talase fine 9 frekvencije / mogu da uberem. detelinu sa četiri lista i gubim razum nekoliko minuta kasnije, jer je detelina dobra maska i odličan način za premeštanje novca, mislim / jer ko zaslužuje da ima priliku da kupi nešto / manje razmišljanja o računima. , provesti lepo vreme sa svojom decom i iskusiti stvari poput slot mašina zajedno je kul, za sve, opet, ne treba ti ta sreća, imaš ovo, zaslužio si to, zato se lepo provedi sa svojim sinom, druže.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Kazino guru je u dolarima ili pravim džepovima

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Film je definitivno bio bolji

Automatski prevedeno:
1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.