NaslovnaForumTakmičenja#133 Conquer Babylon / RELAX - diskusija
8.527 pregleda 76 odgovora |
pre 4 meseci
|
1 2...4
Dodajte post
pre 4 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #133 Conquer Babylon / RELAX, možete to uraditi ovde.
pre 4 meseci

file Dobro

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Nikada ne prevarite nikoga ko dobije skoro 3 miliona poena, ovo su lažni profili koje su kreirali gurui koji žele da prevare ljude

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Iskoristio sam preostali iznos nakon gubitka na turniru, koji je bio oko 3000, da kupim bonuse za ovu igru i nijednom nisam osvojio više od iznosa koji sam kupio.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

file 105

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Nikada ne prevarite nikoga ko dobije skoro 3 miliona poena, ovo su lažni profili koje su kreirali gurui koji žele da prevare ljude

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Hmm, zanimljiv zaključak. Jasno je da želimo da osvojimo svaku nagradu i da zapravo ne organizujemo turnire za igrače, već za sebe.

Da li shvatate koliko apsurdno to zvuči? Zašto bismo to uopšte radili?

Da li je to razlog zašto učestvujete na 78 turnira?

Možda bi trebalo da razmisliš pre nego što kažeš tako nešto.

To što si ovde napisao nema mnogo smisla. 😉

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Iskoristio sam preostali iznos nakon gubitka na turniru, koji je bio oko 3000, da kupim bonuse za ovu igru i nijednom nisam osvojio više od iznosa koji sam kupio.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Ali ne možeš ništa da izgubiš na turniru, sve je besplatno. Da li misliš da kada si potrošio sve svoje besplatne okrete, ponovo si pokrenuo igru i pokušao neke bonus kupovine? 🙂

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

file U redu je

Automatski prevedeno:
Wallentin81
pre 4 meseci

Prilično dobar rezultat, rekao bih.

Ipak nije dovoljno da se smesti ono što je pomalo tužno. 😕

Možda na nekom drugom turniru. 😀

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

3000 000 poena?? Nisam ni blizu trećeg mesta, a kamoli prvog.

Nešto nije u redu, ovo su definitivno LAŽNICI

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Dobro, to je ono što imam. Pravi novac, kako mogu da ga dobijem? file

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

3000 000 poena?? Nisam ni blizu trećeg mesta, a kamoli prvog.

Nešto nije u redu, ovo su definitivno LAŽNICI

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Ne znam, da li nam trebaju neki falsifikati ovde, kao što kažeš? Samo razmisli šta bismo dobili od toga.

Neki ljudi uspeju da postignu visoke rezultate, a neki ne, to je sve.

Ako treba da tražite nešto drugo iza toga, ne morate da učestvujete na ovim turnirima.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Dobro, to je ono što imam. Pravi novac, kako mogu da ga dobijem? file

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Ovo nije pravi novac, već stanje/rezultat koji ste uspeli da akumulirate. Ako završite na pobedničkoj poziciji na kraju turnira, dobićete vaučer. 🙂

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 4 meseci

Ali sve ima smisla, bogatite se kroz kupce, a njih vi pljačkate, kao što ste rekli, 78 turnira i ni blizu preko 60.000 poena, pa šta pokušavate da mi objasnite?

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 4 meseci

Sada se ovde ponašaš bezobrazno jer ne možeš da podneseš istinu 🤣🤣🤣🤣

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Hmm, zanimljiv zaključak. Jasno je da želimo da osvojimo svaku nagradu i da zapravo ne organizujemo turnire za igrače, već za sebe.

Da li shvatate koliko apsurdno to zvuči? Zašto bismo to uopšte radili?

Da li je to razlog zašto učestvujete na 78 turnira?

Možda bi trebalo da razmisliš pre nego što kažeš tako nešto.

To što si ovde napisao nema mnogo smisla. 😉

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Naprotiv, ima smisla, osoba govori istinu, ovo je čista prevara, niko ne pobeđuje, tvoj lažni profil prirodno uzima sve jer igre ne daju ništa, prilično odvratan turnir sa sličnim pinovima koji ne daju apsolutno ništa

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Ovi turniri su potpuna prevara, ništa se ne dobija i tako ljudi to vide.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Lepa igra, samo deluje malo sporo

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Ali sve ima smisla, bogatite se kroz kupce, a njih vi pljačkate, kao što ste rekli, 78 turnira i ni blizu preko 60.000 poena, pa šta pokušavate da mi objasnite?

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Pa onda, ako si ovog mišljenja, jednostavno nemoj da igraš ove turnire. 😀

Besplatni su, pa gde se tačno obogaćujemo? Samo razmislite kao što sam rekao pre nego što nešto napišete.

Štaviše, neću se raspravljati sa nekim ko vidi svoju istinu.

Slobodno mislite šta god želite.

Samo ne širite dezinformacije, molim vas.

Želim vam divan vikend i udahnite malo svežeg vazduha. 🙂

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Naprotiv, ima smisla, osoba govori istinu, ovo je čista prevara, niko ne pobeđuje, tvoj lažni profil prirodno uzima sve jer igre ne daju ništa, prilično odvratan turnir sa sličnim pinovima koji ne daju apsolutno ništa

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Dakle, činjenica da nisi osvojio nijedan turnir znači da su svi koji jesu lažni, zar ne? Rekao bih da je to sasvim razumno.

Razotkrili ste nas; potrebno je da svi nalozi budu lažni kako bismo namamili igrače na turnire.

Odigrao sam dosta i nijednom nisam uspeo da osvojim milion ili da se približim pobedničkom mestu, iako testiram funkcionalnost i ionako ne mogu ništa da osvojim.

Ne moraš uopšte da igraš turnire ako misliš da treba da obmanjujemo igrače.

Radili bismo samo protiv sebe i ne bi imalo nikakvog efekta.

Automatski prevedeno:
1 2...4

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.