NaslovnaForumTakmičenja#132 Sweet Bonanza Super Scatter - diskusija
12.881 pregleda 108 odgovora |
pre 5 meseci
|
1 2...6
Dodajte post
pre 5 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #132 Sweet Bonanza Super Scatter, možete to uraditi ovde.
pre 5 meseci

file Nasir000

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Sledeći mesečni turnir. Ponovo, nema bonus igre sa 500 okretaja. Dakle, ne reklamiraju ove slotove.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Baš sam uživao, rangiram se na 60. mestu 🥰🥰🥰

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Zašto nudite igre koje ne rade?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Sledeći mesečni turnir. Ponovo, nema bonus igre sa 500 okretaja. Dakle, ne reklamiraju ove slotove.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Imao sam jedan bonus posle 400 okretaja 😀

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Zašto nudite igre koje ne rade?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Hej, imaš li na umu nedeljni turnir? 🙂

Ako je tako, pokušavamo da to popravimo.

Mesečni bi trebalo da radi normalno.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

file Zdravo! Kod mene se zaglavilo u petlji učitavanja.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Zdravo. Šta se dešava sa turnirima? Jedan ima tehničke probleme a drugi izgleda još ne zna šta mu je jer samo okreće onaj krug i louding...

artuurio
pre 5 meseci

Nedeljni turnir bi trebalo da funkcioniše obrnuto, pragmatik trenutno ima jednog ispadajućeg igrača, tako da ne bi trebalo.

Verujem da neće dugo trajati jer je trenutno mesečni problem na strani provajdera igara.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Dobro jutro. Šta se dešava sa turnirima? Mesečnim i nedeljnim. Nijedan od njih nije operativan?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Nedeljni turnir je završen, ali ovaj se ne učitava. Točak se okreće, pola zelen, pola beo, već 10 minuta. Keš memorija je obrisana, odjavljen sam, nema šta da se radi.

Automatski prevedeno:
artuurio
pre 5 meseci

Uguale

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Prvi put sam se plasirao na rang listu. Prvi dan, tako da nisam očekivao da ću tamo ostati 😅 odlična igra. Uspeo sam da pogodim 3 FS, jedan sa 1 super skatom (100 dolara) i jedan sa 2 super skata (500 dolara). Hvala.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
franztheuerw
pre 5 meseci

Nula FS za mene🤣🤣🤣.

Samo još jedna (bonus kupovina) od Pragmantika.

Ne gubite vreme na ovo.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Nedeljni turnir je završen, ali ovaj se ne učitava. Točak se okreće, pola zelen, pola beo, već 10 minuta. Keš memorija je obrisana, odjavljen sam, nema šta da se radi.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Bilo je nekih problema.

Koliko ja vidim, oba bi trebalo da rade do sada. Barem meni radi... Možete li sada da proverite, molim vas? I ovaj put koristite režim „inkognito" ili potpuno drugi pregledač, za svaki slučaj 🙏

Hvala vam.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Pragmatične igre, 500 završenih okretaja, jedna velika dobit od 15,00 dolara i 0, da, NIŠTA funkcija. To su pragmatične igre za vas. Najbolje igre za zarađivanje novca za prodavce, najgore igre za igrače.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

file pozitivno

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Kada se u 500 okretaja otvori 3 puta da bi dao beznačajne nagrade u poređenju sa ulogom, rekao bih da je to igra koju apsolutno treba izbegavati...

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

file odlično

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1 2...6
Idi na stranicuod 6 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.