NaslovnaForumTakmičenja#130 Chilli Heat Spicy Spins - diskusija

#130 Chilli Heat Spicy Spins - diskusija (strana 2)

7.538 pregleda 79 odgovora |
pre 4 meseci
|
1 2 34
Dodajte post
pre 4 meseci

Da li neko dobija nešto od ovih frirolova, mislim da ne?!

Nema bonus rundi ili bilo čega drugog, i nikada nećete stići ni do prvih 500. Zašto ova prevara?

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Uspeo sam da zabeležim 160 u bonusu, što je po meni prilično dobro. Ali nisam osvojio mnogo poena.

U svakom slučaju, ovo su besplatni turniri koje nudimo, tako da ako bismo morali da prevarimo igrače, ne bi bilo besplatno.😉

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 4 meseci

Oni jednostavno podstiču ljude da igraju sa pravim novcem... vode do piramidalne šeme koju dobijate igrajući onlajn slotove... novi korisnik... dinamični dobici u igri dok se ne ubede da igraju uravnoteženu igru... zatim nišansko poslovanje stalnih prevara dan za danom i uništavanje žrtava... to su onlajn slotovi...

Automatski prevedeno:
mivare
pre 4 meseci

Da vas ohrabrim da igrate sa pravim novcem...najgnusniji i najprevarantskiji posao koji postoji.

Automatski prevedeno:
Divinorum
pre 4 meseci

Da, moguće je, ali govorimo o besplatnim turnirima koje imamo na sajtu, a verovatno ne o ukupnom uticaju slotova i kockanja na život.

Ali razumem šta misliš.

Automatski prevedeno:
Divinorum
pre 4 meseci

Igrao sam toliko društvenih turnira ovih godina sa drugog veb-sajta i provajdera... i nisam tako razmišljao. Sve zavisi od vas kao igrača. Ja samo uživam u slotovima i imam sreću.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Imate onlajn kazino kao posao ili očigledno radite za njih.

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 4 meseci

Zdravo. Obe igre NE rade!

Pozdrav..

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 4 meseci

Obe igre na turniru NE rade (pogledajte snimak ekrana)!

Pozdrav... file

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 4 meseci

je moja imejl adresa i osvojio sam 50 dolara na prošlom klubskom Tropikana turniru.. Dobio sam imejl od vas koji me obaveštava o takvoj vesti, zamolili ste me da potvrdim, što sam i učinio, i prošlo je nedelju ili dve, a da nisam dobio nikakvu informaciju od vas... Molim vas da ovo prosledite nadležnom odeljenju kako bih mogao da primim svoju nagradu...

Vaša pomoć će biti veoma cenjena u vezi sa ovim... Hvala

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Zdravo. Zašto trenutni turnir još uvek ne radi? file

Automatski prevedeno:
vAgY83
pre 4 meseci

Zdravo, radi. Probajte ovo:

file

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Imate onlajn kazino kao posao ili očigledno radite za njih.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Da li biste to rekli nekome ko ima drugačije iskustvo? Mislim, naravno da se u kazinima igra sa pravim novcem; to je uvek bilo kockanje. Ako vam ovaj koncept stvara nelagodu, ne vidim razlog da ostanete uključeni. Osim toga, na kraju krajeva, sve se vrti oko BESPLATNIH turnira... 🙂

Automatski prevedeno:
Radka
pre 4 meseci

Branite svoj posao... Ja branim igrače, koji nisu ništa više od žrtava operatera, licenci i dobavljača koji profitiraju od ovoga prodajom lažne i potpuno kontrolisane (sreće)... najvećeg društvenog raka.

Automatski prevedeno:
Divinorum
pre 4 meseci

Divinorum,

Vaš krstaški rat protiv „društvenog raka" kockanja je... dramatičan, blago rečeno.

Ali ovo je forum gde igrači dele lična iskustva: dobra i loša ili drugačija od vaših.

Da, kockanje dolazi sa rizicima. Da, neki ljudi se muče. Zato aktivno govorimo o alatima za samokontrolu i odgovornoj igri. Ali pozivati na moralni ispit svaki put kada neko pomene okretanje kolutova je malo previše. To je kao da uđete u cirkus i vičete da su klovnovi vladin eksperiment kontrole uma. Niste ovde da gledate predstavu, već da vičete na šator.

Dakle, hajde da razgovaramo, a ne da držimo propoved. I ako ćete nešto nazivati „najvećim društvenim rakom", zaslužuje malo više dokaza nego samo „caps lock" i teorije zavere. 🙂

Čisto?

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Slušaj, reći ću ti jednu stvar... očigledno braniš svoj posao spektaklom idiotizma. Jasno je da su slot mašine napravljene za dobrobit kuća. Braniš svoj posao, praviš apsurdna poređenja i govoriš kao diktator... Poštuj moje mišljenje. Nisam ovde da promovišem kockanje. Što se tiče odgovornog igranja, to je izgovor da kriviš igrača nakon što si ga opljačkao igrama koje su piramidalna šema. Demonstriraš jedine interese koje imaš, pošto te to hrani.

Automatski prevedeno:
Divinorum
pre 4 meseci

A šta ti radiš ovde?

Automatski prevedeno:
Divinorum
pre 4 meseci

Koja je svrha posećivanja sajta za recenzije onlajn kazina (koji bi trebalo da pruži iskrene recenzije kako bi se izbegle prevare) da bi se kritikovalo? Grešite.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pepelong99443
pre 4 meseci

Iskreno? Obrazujte se i proverite ocene brokera kojima je potreban mesec dana da vam prebace sredstva kada klijentu prodaju lažno povlačenje novca u roku od 3 radna dana.

Automatski prevedeno:
pepelong99443
pre 4 meseci

Iznesi svoje mišljenje, ovo je forum.

Sa potpunom slobodom mišljenja.

To je ono što ja ovde radim.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Slušaj, reći ću ti jednu stvar... očigledno braniš svoj posao spektaklom idiotizma. Jasno je da su slot mašine napravljene za dobrobit kuća. Braniš svoj posao, praviš apsurdna poređenja i govoriš kao diktator... Poštuj moje mišljenje. Nisam ovde da promovišem kockanje. Što se tiče odgovornog igranja, to je izgovor da kriviš igrača nakon što si ga opljačkao igrama koje su piramidalna šema. Demonstriraš jedine interese koje imaš, pošto te to hrani.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Divinorum,

Potpuno ste u pravu da su slot mašine najprofitabilnija vrsta igre za kazina, imaju najniži RTP od svih — to nije predmet rasprave. Dakle, pravo pitanje je, ako to znate, šta tačno radite na forumu za kockanje? Onom koji čak ni ne nudi slotove za pravi novac? I zašto uopšte igrate?

Uz sve to, žališ se u temi o besplatnim turnirima na slot mašinama. Niko ovde ne gubi novac, niko nije prevaren i niko te ne tera da učestvuješ. Dakle, ako se neko ovde ponaša kao idiot ili zabludeli diktator, samo udahni i razmisli pre nego što sledeći put objavi.

Jasno si izneo svoje mišljenje. U redu je. Ali ton i lične uvrede? Nisu u redu.

Nemam problem da te zabranim pošto si van pristojnog razgovora. Da li je to ono što želiš?

Automatski prevedeno:
1 2 34

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.