NaslovnaForumTakmičenja#126 Waves of Poseidon - diskusija
1.524 pregleda 18 odgovora |
pre 5 meseci
|
Dodajte post
pre 5 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #126 Waves of Poseidon, možete to uraditi ovde.
pre 5 meseci

Ovi turniri mi ne funkcionišu, sve što vidim je prazna stranica

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Pojavljuje se opklada od 2 dolara, vraćam je na jedan dolar i piše da je 2 dolara previsoko, a maksimalna opklada je 1 dolar čak i nakon što sam je postavio na jedan dolar.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Ovi turniri mi ne funkcionišu, sve što vidim je prazna stranica

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Dozvolite mi da vas podsetim na istih nekoliko saveta koje ste dobili:

Pošto su kolačići postali prava muka, predlažem da ih sve obrišete svaki put kada nešto nije u redu ili, alternativno, da resetujete podešavanja pregledača ili koristite potpuno novi pregledač bez ikakvih sačuvanih podataka.

Neki provajderi takođe blokiraju sadržaj za određene zemlje. Pa, pokušajte sa drugom internet konekcijom ili koristite VPN, ako ga imate. Svakako će jedna od tih stvari pomoći.

Javi mi koji je to bio za tebe.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Nzplayer je izbrisao post
CELTIC502
pre 5 meseci

Zadržite opkladu na 2 dolara

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Pojavljuje se opklada od 2 dolara, vraćam je na jedan dolar i piše da je 2 dolara previsoko, a maksimalna opklada je 1 dolar čak i nakon što sam je postavio na jedan dolar.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Meni izgleda kao buba.

Da li se to desilo u demo režimu ovde na našem sajtu, molim vas?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

file Trebalo je da ovo ostavim. Shvatio sam da je ukupan iznos 400, a potrebna okretanja 200, pa sam povećao opkladu na 2 dolara i uspelo je.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Da, izvinjavam se svima.. Bio sam veoma zauzet.. ali sam uradio isto i uspelo je. Hvala vam puno na blagovremenim odgovorima i pomoći.

Automatski prevedeno:
CELTIC502
pre 5 meseci

Bilo kada! 🙂 Drago mi je da ti je uspelo.

Želim vam divan vikend.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

file Trebalo je da ovo ostavim. Shvatio sam da je ukupan iznos 400, a potrebna okretanja 200, pa sam povećao opkladu na 2 dolara i uspelo je.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Ova metoda nije baš zgodna; trebalo bi da se podesi automatski, ali hej! Uspeli ste! Hvala što ste podelili!

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Planina svira

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Šta uraditi ako su besplatni okreti završeni?

Automatski prevedeno:
ThabangDiba
pre 5 meseci

Samo čekaj sledeći 🙂

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Zdravo

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Ne primam platu

Automatski prevedeno:
Rafaelrf4
pre 5 meseci

Odakle niste bili plaćeni? Da li vam je možda potrebna naša pomoć?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Iskreno, teško mi je da poverujem da ljudi zapravo igraju pragmatične slotove sa pravim novcem 🫨

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Zahvaljujem guruu kazina što nam je pružio priliku da isprobamo nove slotove, odlično

Automatski prevedeno:
RobFord
pre 5 meseci

Zdravo! Super je što ti se sviđa. Upravo sam poslao Juraju, našem majstoru igre, tvoju zahvalnost. 😉 on je čovek iza zavese cele sekcije igara.

Uživajte u igrama i srećno na turnirima!

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.