NaslovnaForumTakmičenja#124 Gem Fire Fortune - diskusija

#124 Gem Fire Fortune - diskusija (strana 2)

3.840 pregleda 26 odgovora |
pre 6 meseci
|
1 2
Dodajte post
pre 6 meseci

Turnir nije dostupan

Ovaj turnir trenutno nije dostupan zbog tehničkih problema. Trudimo se da rešimo problem. Molimo vas da pokušate ponovo kasnije. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Dobro veče, osvojio sam drugo mesto na turniru Gem Fire Fortune i želeo bih da znam kada ću dobiti svoju nagradu.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Turnir nije dostupan

Ovaj turnir trenutno nije dostupan zbog tehničkih problema. Trudimo se da rešimo problem. Molimo vas da pokušate ponovo kasnije. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Zdravo, turnir je završen, tako da se nadam da će sledeći biti u redu za vas. Nažalost, ne znam da li je problem bio na strani provajdera igre ili negde drugde. Jeste li možda probali VPN? Slobodno to uradite ako sumnjate da je igra ograničena u vašoj zemlji. Pošto nismo kazino, dozvoljeno je.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Dobro veče, osvojio sam drugo mesto na turniru Gem Fire Fortune i želeo bih da znam kada ću dobiti svoju nagradu.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Čestitam.

Pretpostavljam da ćete kao prvi korak dobiti imejl za verifikaciju. U svakom slučaju, potrebno je neko vreme, zato vas molimo za strpljenje. Juraj će vas kontaktirati.

Automatski prevedeno:
Kobrakai1984
pre 6 meseci

Zdravo, upravo to — verovao sam da bi vam bila zanimljiva prilika da podelite svoje mišljenje sa nekim direktno iz PP. Nisam mislio ništa drugo kada sam to napisao.

Ja, na primer, ne mogu da igram ili da uživam u uzbuđenju rizikovanja novca ako sam frustriran nizom gubitaka ili konkretnim dobavljačem, što zvuči kao glavna prednost ovde. Zato sam želeo da znate da je neko iz PP bio ovde. Samo sam želeo da vam pružim nešto neobično što bi vam se moglo svideti.

Žao mi je što vidim da nije uspelo.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 6 meseci

Izvinjenje prihvaćeno!! Čitanje tuđih komentara onakvih kakvi jesu, a ne onoga što vi smatrate da ima šire značenje je dobar početak kada se udubljujete u komentare potpuno stranaca, jer budimo iskreni, oboje znamo šta Assume radi i kada možete, a kada ne možete da igrate... nažalost, nema mnogo nas koji imaju luksuz da imaju partnerski nalog.

Kao Australijanac i zemlja sa najvećom populacijom kockara po glavi stanovnika na svetu, i činjenica da su slotovi (poki mašine) i svaki oblik sportskog klađenja dostupni u svakom pabu, klubu i kazinu širom istočnih država, stvorila mi je nepravednu pristrasnost kada je u pitanju mišljenje o dobavljačima slotova i kvalitetu proizvedenih igara.

Jedini prava na slavu koju pragmatičari imaju, po mom mišljenju, je „šećerna groznica", ali ne sumnjam da su i to ukrali od nekog drugog!! Pre nego što sam saznao koliko su pragmatični lukavi i podmukli, uvek sam ih smatrao lopovima, jer je svaki objavljeni slot skoro isti kao i sve što je Aristocrat Gaming objavio deceniju ili više ranije kao stvarne mašine, tako da postoji svaka prilika da se iznesu činjenice o pragmatičnim obmanama i lažima bilo kome kome mogu, dok propagandni glasnik iz unutrašnjeg kruga grada sluša!!... Upravo ću to i učiniti.

Automatski prevedeno:
Kobrakai1984
pre 6 meseci

Razumem, pretpostavljam...

Hvala što ste podelili svoje mišljenje. Razumem da je ovo za vas veoma lična tema i poštujem vaše iskustvo. Ne predstavljam nijednog dobavljača i nisam ovde da branim ili raspravljam. Samo pokušavam da razgovor bude otvoren i civilizovan.

Ostaviću to tako i poželiću ti sve najbolje.

Automatski prevedeno:
1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.