NaslovnaForumSportovi i Sportsko Klađenjesky247.com me je prevario

sky247.com me je prevario

2.171 pregleda 1 odgovor |
pre 4 meseci
|
Dodajte post
pre 4 meseci

sky247.com me je prevario, pogrešno su podesili moje 2 opklade koje sam dobio, ažurirali su ih kao izgubljene, postavio sam 2 opklade sa ID-ovima opklada.

ID-ovi opklada su:

ID opklade 2396599793

ID opklade 2396594987

Moje dve opklade su pogrešno rešene

filefile

Kod mene su opklade 79% u prvih 50 lopti i 77 poena je postignuto u prvih 50 lopti.

Prilažem i dokaz

Moj saldo je trebalo da bude 60000/- rupija, ali su ga poništili na nulu.

molim te, pomozi mi

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
vashist365
pre 4 meseci

Niradž,

Prvo, radi vaše bezbednosti i privatnosti, molimo vas da ne objavljujete svoje pravo ime, broj telefona, korisničko ime ili bilo koje druge lične podatke na javnom forumu. Ovo može zloupotrebiti svako ko to vidi i toplo vam preporučujemo da izmenite svoju objavu kako biste odmah uklonili te podatke.

Što se tiče vašeg slučaja — fokusiramo se isključivo na žalbe u vezi sa onlajn kazinom i nažalost ne možemo da vam pomognemo sa problemima u sportskom klađenju, kao što su opklade na kriket. Uz to rečeno, možda ćete imati više sreće ako podnesete žalbu sajtovima koji se bave sporovima oko sportskog klađenja. Možete pokušati da pretražite na mreži:

„forum za žalbe u vezi sa sportskim klađenjem"

„Rešavanje sporova oko klađenja u Indiji"

„žalba na pregled sportske kladionice"

Postoje besplatni alati poput ChatGPT-a gde možete brzo pronaći veb stranice i zajednice koje se posebno bave klađenjem na kriket i druge sportove.

Nadamo se da ćete uskoro pronaći rešenje i molimo vas da ne zaboravite da čuvate svoje lične podatke u budućim objavama.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.