NaslovnaForumProvajderi IgaraRazočarani prorezi razočarali su se 👎🏼😩

Razočarani prorezi razočarali su se 👎🏼😩 (strana 2)

26.107 pregleda 28 odgovora |
pre 5 godina
|
1 2
Dodajte post
pre 5 godina

Netent, Pragmatic, Microgaming, - Izbjegavajte kad god možete. Nikad ne igrajte one nakon grozne količine vremena i novca ...

Nisam siguran da sada imam svog favorita, ali onaj koji mi se sviđa su RTG (oko horusa, mahnitost ribe, el torrero, convertus aurum) najpopularniji u mojim zemaljskim kazinima i RTP je stvarno u redu..Dalje je EGT i Novomatic. Također i Merkur .. U osnovi su sve igre dobre od njih, dobre su kao pružatelji usluga.

Ostali dobavljači smatraju da gubim vrijeme ... Ne znam tko igra Netent i Microgaming, a sada ih PRAGMATIC guraju svugdje ... Lijepo izgledaju, ali RTP je 0. Lutralno. izgubit ćete 10/10.

ponekad volim igrati i te crtane slotove iz zabave, volim Kajoot, Betsoft, Habanero i Endorphina. Zapravo nemaju previše loš RTP u odnosu na one gore

Automatski prevedeno:
pre 5 godina

vau, ozbiljno, valjda utjecaj cijene dionica na RTP netent LOL-a. nadam se da je to samo moja pretpostavka

Automatski prevedeno:
Jason.F
pre 3 godina

Zapravo, nikada ranije nisam to istraživao, ali sam upravo shvatio da je dionice NetEnt-a kupio Evolution, tako da u osnovi možete pogledati nastup cijele grupe ovdje

Rekao bih, s obzirom na covid i rat u Ukrajini, dobro im ide.

Automatski prevedeno:
Inferno
pre 3 godina

Napisali ste ovaj post prije 2 godine. Da li se nešto promijenilo kada su provajderi u pitanju? Da li još uvijek vjerujete da su Netent, Pragmatic i Microgaming loši?

Automatski prevedeno:
Daniel
pre 3 godina

Da, £1000 deponovano na Finna i vrtoglavo okretanje Netent igre i nijedna pobeda. Upravo sam zatvorio sve osim jednog od svojih kazino naloga i upravo sam ispalio uvredljivu i uvredljivu tiradu na svog menadžera naloga da zatvorim poslednji. 😡😫

Automatski prevedeno:
Daniel
pre 3 godina

Što se tiče Pragmatica, ja igram samo sa besplatnim bonus okretima i kada konvertujem dobitke u pravi novac svaki put kada bi pao.

Automatski prevedeno:
Anonymized417
pre 3 godina

Također se sjećam da su se neki ljudi ovdje žalili na Play n Go...pa koji su provajderi po vama bolji? Ima li ih?

Automatski prevedeno:
Daniel
pre 3 godina

Ne iz mog iskustva od 5 godina, čini se da na početku malo pobjeđuješ, a onda gubiš gubiš. Moj savjet je ako volite da se kockate deponujte male i isplaćujete male profite

Automatski prevedeno:
Anonymized417
pre 3 godina

Ali još uvijek morate odabrati neke igre koje ćete igrati tako da je izbor provajdera igara neizbježan 🙂 kada su u pitanju slotovi, naravno.

Automatski prevedeno:
1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.