pre 1 godinu
zdravo
Još jednom, puno vam hvala na odgovoru, ići ću putem žalbe i videti gde ću stići sa tim.
Hi,
Again thank you so much for the response i will go down the complaint route and see where i get with that.
OdgovoriCitiraj0
Zdravo, skenirao sam celu ovu temu i još uvek nisam dobio odgovor. Santeda, neko je mogao da ih kontaktira? Pokrenuo sam spor sa svojom bankom sa mnogim trgovcima koje izgleda svi imate, canapai, famoline itd itd., kontaktirao sam ih sve bez odgovora. Moj slučaj je spor u više kanala jer su neka plaćanja zaduženja, a druga su transferi. Mislim da (ako ih dobro razumem) banka je rekla da je kontaktirala svakog trgovca da izda povraćaj sredstava, ali mi neće dati vremenski okvir za ovo , prošlo je 2 nedelje otkako sam podneo spor, nema komunikacije iz banke osim što ih zovem i čekam u dugim redovima da razgovaram sa nekim ko ništa ne zna jer vi zapravo ne možete da razgovarate sa istražnim timom 😩 Ja sam iz TSB-a ako neko ima iskustva sa ovim? Imam sve mejlove sa dokazima, ali se zaista borim da kontaktiram Santedu
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.