Easitransac može da odgovori na moj trustpilot i da ga skine jer je „klevetnički", ali ne može da odgovori na sopstvene mejlove. Oni krše svoje uslove poslovanja tako što posluju sa Evave-om. Ali oni ne žele da znaju za to. Takođe ću ih prijaviti francuskim vlastima.
Easytransac can respond to my trustpilot and get it taken down for being "defamatory" but they can't respond to their own emails. They breach their own t&Cs by doing business with Ewave. But they don't want to know about that. I'm going to report them to the french authorities also.
Da li neko ima imejl ili kontakt za "LUKSTEL"? Video sam više ljudi u ovoj temi da se pitaju, ali izgleda da niko ne može da nađe nikakav kontakt sa njima...
Anyone please have any email or contact to "LUXTEL"? I have seen more people in this thread ask but no one seems to find any contact to them...
Od sredine maja čekam povraćaj sredstava od Transact-a, još uvek ništa na računu, juče sam bio u kontaktu sa njima i kažu da sam već dobio novac haha…
Been waiting since middle of may for a refund from Transact, stil nothing on the account, been in contact with them yesterday and they say i recived my money already haha…