pre 1 nedelje
OdgovoriCitiraj0
Siguran sam da su prosledili moj prvi imejl koji sam poslao dsopay-u posle nekoliko nedelja, a onda sam samo dodao na dnu da im već neko vreme šaljem imejlove i da me ignorišu, onda sam dobio imejl od CNB-a u kojem kažu da su primili moj imejl, a zatim nekoliko dana kasnije da su podneli moj slučaj nakon početnih provera i da je dodeljen službeniku koji će me kontaktirati u roku od 35 dana, takođe su mi dali referentni broj.
Bio sam iskren i rekao sam pogrešne MCC kodove.
dsolpej mi je vratio novac veoma brzo, dok drugi kažu da nije njihova odgovornost. U osnovi, ono što moramo da uradimo jeste da pokrenemo kolektivnu tužbu. Prvo, ovi ilegalni sajtovi moraju biti nedostupni za korišćenje ljudima koji su ilegalni. To se tiče dostupnosti sajta, zemlje registracije i načina plaćanja. Znate li koliko je Revolut prevara? Oni pružaju platformu za plaćanje ilegalnim sajtovima koja se zove Revolut bankovni transfer. Recite mi koliko ste partner u prevari i ilegalnosti? To je direktan bankovni transfer sa vašeg Revolut računa na bankovni račun trgovaca koji čiste novac za ilegalne sajtove. Dakle, postoji ilegalni sajt, Revolut kao partner, isti kao trgovac u sredini i banka koja prima transfer, i sve to bez ikakve provere o pranju novca. A Revolut je već kažnjen sa 3,5 miliona evra u Litvaniji.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.