NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuKakva šala x85 klađenje na spinove u Vegasu nudi ponudu za registraciju😅

Kakva šala x85 klađenje na spinove u Vegasu nudi ponudu za registraciju😅

7.930 pregleda 0 odgovora |
pre 5 godina
|
Dodajte post
pre 5 godina

Mislio sam da ne možete dobiti više od BGO-ovog uloga x65 u klađenju na besplatne okrete, ali izgleda da se ova džoker kazina trude da nadmaše jedna drugu. Upravo sam otišao na Facebook, gdje me ciljaju kazina zbog kolačića, a Vegas Spins želi x85. na besplatni spin dobitak !! Ne bi smjelo biti klađenja na bilo koja besplatna okretanja, jer bi oni trebali biti poticaj za korištenje kasina i on dobiva lojalnost marki, ali ovi glupi kockarnice to ne dobivaju. Ne prihvaćam nijednu ponudu za prijavu, osim ako se ne kladi besplatno, jer nije vrijedno stresa. Jedino kad sam napravio x30, nisam mu se približio.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.