NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuIgrajte sa Maksom, osvojite preko 100.000 i više

Igrajte sa Maksom, osvojite preko 100.000 i više

1.488 pregleda 10 odgovora |
pre 5 meseci
|
Dodajte post
pre 5 meseci

Zdravo, zanima me da li ne bi bilo bolje da izaberem 3-4 igre sa maksimalnim dobitkom od preko 100.000 puta, a zatim da igram samo te 3-4 igre sa niskim ulozima dok ne postignem veliki dobitak? Sa niskim ulozima, vaš saldo se ne gubi tako brzo svaki put, a i dalje možete osvojiti veliki dobitak sa niskim ulozima. Da li neko ima iskustva sa ovim?

Bilo bi mi zanimljivo tvoje mišljenje.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
roleciko
pre 5 meseci

Hej, možda i nije loša ideja, ali šansa da se maksimalni dobitak sruši verovatno nije toliko velika. Nikada nisam razmišljao o tome. Koliko često maksimalni dobitak padne na nekom slotu? Svakako možeš da pokušaš, ali to je stvar sreće i mogao bi da igraš tamo godinu dana i možda neće pasti, a ja bih mogao da stignem tamo prvog dana i budem srećan.

Dakle, ne mislim da je zaista važno koliko ili koliko često igrate, ali možda nekako statistički imate šanse da pogodite. Ali ne mislim da je to velika stvar. Očigledno bi morali da znate koliko igrača igra igru, koliko često i tako dalje.

Sve je to hipotetički o čemu pričamo, ali nadam se da ćeš jednog dana imati sreće da zaista osvojiš maksimalnu nagradu.☘️😊

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Nije mi nužno važno da dostignem maksimalni dobitak, ali u igrama poput Tombstone Slaughter od No Limit City-ja, koja ima maksimalni dobitak od preko 300.000x, čak bi i 50.000x bilo dovoljno. To je i dalje veliki dobitak sa, recimo, ulogom od 20 centi. Poređenja radi, većina drugih igara ima maksimalni dobitak između 5.000x i 20.000x. Dakle, bolje je imati šansu da dostignete do 300.000x sa ulogom od 20 centi nego dobiti maksimum od 5, 10 ili 20.000 evra sa ulogom od 1 evro.

Automatski prevedeno:
roleciko
pre 5 meseci

U teoriji, to je tačno. Koliko često pada praktično je druga stvar. Ali sa logičke tačke gledišta, da, verovatno bi se isplatilo da ima tako visok maksimalni dobitak na datom slotu.

Dakle, da li uglavnom igrate takve slotove ili je ovo ideja koju biste želeli da isprobate u budućnosti?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Do sada sam uglavnom igrao ove igre, ali i druge sa ulogom od 1 evra. Ali sada razmišljam da u budućnosti igram samo ove igre. Već sam osvojio iznose između 5.000 i 8.000 evra sa ulozima od 20 centi, a onda sam u maju imao veliki dobitak od 23.000 evra sa ulogom od 30 centi. To je dobitak od preko 75.000 puta veći. Igra koju sam igrao ima maksimalni dobitak od preko 300.000 puta veći.

Dakle, može ići mnogo više. Zato sam razmišljao da u budućnosti izaberem dve ili tri takve igre i igram samo njih dok ponovo ne ostvarim veliki dobitak. Probao bih nekoliko okretaja svakog dana dok ne dođe dan kada pobedim. Mislim da na taj način neću izgubiti toliko novca, pošto se ne stiže do nule tako brzo sa ulozima od 20 centi. To je bila moja ideja za isprobavanje ove strategije.

Šta mislite, da li je ovo dobra strategija ili mislite da nije dobra ideja?

Automatski prevedeno:
roleciko
pre 5 meseci

Zdravo,

Ima smisla igrati igre sa najvećim mogućim dobicima, pod uslovom da to ne uništi vaš bankrol. Zvuči odlično.

Na osnovu ovoga, pretpostavljam da nisi baš naklonjen bonusima sa ograničenjima, zar ne? 😀

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Igram bez bonusa. Samo sa pravim novcem.

Ne volim uslove poput bonusa.

Automatski prevedeno:
roleciko
pre 5 meseci

Upravo takav utisak sam i ja stekao. Uzgred, neka bude isto.

Šta mislite o igrama sa progresivnim džekpotom? Na osnovu vaših misli o maksimalnom dobitku po okretaju, zanima me vaše mišljenje. Samo ako želite da nastavite. 🙂

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Nažalost, ne mogu da komentarišem progresivne džekpotove, jer retko igram takve igre. Na osnovu iskustava drugih igrača, takvi džekpotovi su veoma retki i gotovo ih je nemoguće osvojiti. Lično nikada nisam čuo da je neko osvojio džekpot. Pod tim mislim na velike džekpotove. Ali, kao što sam rekao, nemam iskustva sa njima.

Verovatno zavisi od veličine džekpota. Što je džekpot manji, veća je šansa da ga osvojite.

Automatski prevedeno:
roleciko
pre 5 meseci

Hej, ali to mi zvuči kao dobra strategija. 🙂 Ne brini, samo sam bio radoznao jer se osećam isto; jednostavno nisam mogao da odlučim da li sam jedini koji malo okleva oko džekpotova...

Dokle god uživamo i bankrol je ok, pretpostavljam da je sve u redu.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Tako je to.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.