NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 132)

520.565 pregleda 2.679 odgovora |
pre 4 godina
|
1...131 132 133...135
Dodajte post
pre 2 meseci

Da li je neko uspešno primio novac od Intervettena? Da li neko ima iskustva sa ovim?

Automatski prevedeno:
abelinglaekamp
pre 2 meseci

Dobro jutro!

Cenim vaše razumevanje i drago mi je da čujem da su se stvari u prošlosti dobro završile. Srećno u sadašnjosti! Da budem iskren, nisam dobro upućen u međunarodne ili nacionalne zakone i slučajeve. Ipak, drago mi je što i igrači mogu da pobede!

Naravno, posetite forum kad god želite. Podelite sve što vas zanima! Deljenje je briga. 😊

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 2 meseci

Sve što mogu da vam kažem je da su pismeno odbili moj zahtev zbog svojih uslova i odredbi, i da bi trebalo da razmotrim pravne opcije ako je potrebno. Mislim da je neto gubitak bio negde između 1.000 i 2.000 evra.

Isto važi i za N1, mislim da ih morate tužiti inače se ništa neće desiti.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci

Hvala na informacijama @edonko i @abelinglaekamp 👌🏻

Mislim da @Radka misli na objave korisnika @guru.administration, što je definitivno bila prevara. Mislim da se mnogi ljudi ovde nadaju da će dobiti svoj novac, a kod nekih velikih iznosa, njihova pamet može da otkaže (kao kod kockanja) i da će platiti unapred. Posle toga, novac je nestao. Budite oprezni.

Takođe pričam o šestocifrenoj sumi kod Stejka, mislim da smo na otprilike istom nivou @edonko.

Zato bih želeo da se pozabavim time. Međutim, otpisao sam novac osim ako se ne prijave stvarni uspesi koji se mogu primeniti na moj slučaj. Pošto je GL-Recht iz Austrije nešto uradio, pratim situaciju i razmatram šta bi još bilo moguće.

O, i N1: Da, samo će tužba pomoći. Takođe imam presudu zbog izostanka (pretpostavljam, pošto je rok pred okružnim sudom već prošao). Ali nema plaćanja, a tu je i Račun 55.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci

U prilogu je presuda Regionalnog suda u Elvangenu u vezi sa ograničenjima po igraču. Molimo vas da jednostavno otvorite link i kliknete na njega do kraja.

https://mail-attačment.googleusercontent.com/attačment/u/0/?ui=2&ik=b811598b4b&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1844973327381189532&th=199aa97756a0539c&viev=att&zv&disp=safe&saddbat=ANGjdJ89hPe-I4eUNuvKSMIzZJjNUnamk0RkiTF0KsrksOvdzORuacsgdoL6B9urGAKSPlU1HJfIm6_a9g3bzksdLH20ZkNrfNC_VcvMmkTc6IbMimMavhvLe1KSLi0gKJ_KS2llpMst5IbEi3i6bL7hvC0 FvkogulMf-5VzB3ID9vKlUN9vARJL4JKSBzMIkmoM2KZR3fs3IhS2v4LtpufvhDuigUmJMTzhG0flKZ539 g9mgHSuCPka_1msv_F_nKad37VBI7mANTZk-KV7svN38I0LeFzki6vPIAnekcFV_ONdaO2bK1NcIMEg8u6 Lub1VI925iI6UiGVUur_ZvmHdj2BKJzncU-0vV9hKSSork0f59rGEUGzvRvjA8sLZc5CJd93TnkKhJI3sR4 IIg8rSjja6BbkjĆRihViszćAksTvVdeoIlVcS61nZm6ĆRtza9D5E49Pc0iFHTCdVĆiSv9K9cN00p0dtPKČ Lel8VaEKVdZl5dtVShzfPksvSEnjTHZK4k_i_Oz9pu5pJ9KSKLGKBkGD5KshtksoK2m8IG8T9fEko9mEV2cVa cC6Vmi_00Vj7dbs2PTGp1Ph5FBcaK4vb4pFBj0t8TaHKm0jOukzlK6HNo5k-S9tgVHvSgHmbVh08obl4MK b8iKs4JVIR0gRZr0NlKbkjfV6iCsAFLH2HZ4T4e7ot3bLoBgkVHG096HA0OKp5kLu8K1KKsoRh9_VrFKSaPBK abSžTGgAJVd6z3_5K-KNNvfvbH3m3AkeKSMUmVBbdpgauRUJksva8kst_HtOPE1AoIf1czP4DDhOenOhj2z D_P48LAI_VOE2P5aSvZBc0iJDL0ZsElvoz-fAORNro186Tm-L7db8H3avFcDjdK1hnkL38sV1Okn43uvI Ck2hET3ho6JistVf8vojjRIiil01fčgRHKSKrcSOeUA5tneĆeBnN47gP-Z7oh4K97bZDiJUFKJZkpĆvHE7 mvGoćFp8HbKBb0bM4AGMKz_E2PKSKSEdVujsBSO0GkupcvZBcCi3k6ksMksIIB9IH45GvsZOulHs-67ZnL7sn 8ijtKA60UĆESAEĆm9Bb0SNvErB4ZVkdKHKĆMKSEzkm0U7Vs1KZsJ89teOrĆv4Tksai0z3PM9ok3Ti9CcSQ

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Automatski prevedeno:
edondoko
pre 2 meseci

Zdravo, pročitao sam da ste uspešno dobili povraćaj novca od kazina na Kurasau.

Da li moram biti iz Švajcarske da bih dobio povraćaj novca? Živim u Nemačkoj.

Možete li me kontaktirati putem e-pošte? Možemo napraviti dobar dogovor i ako mi pomognete da vratim novac, dobićete deo.

Slobodno mi pošaljite imejl: [email protected]

Srdačan pozdrav

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Dragi ljudi

Vidim mnogo igrača ovde koji uzalud pokušavaju da vrate svoj novac iz kazina. Želeo bih da vas podržim u vašim prvim koracima.

Svaki igrač ima pravo na potpuni povraćaj novca, ali u praksi je to često teško sprovesti. Međutim, poravnanje je realno, pod uslovom da se odlučite za pravilno sastavljeno pismo od advokata.

Iako nisam advokat, radim kao konsultant za mala i srednja preduzeća i privatne klijente u Švajcarskoj, savetujući preko 15 društava sa ograničenom odgovornošću (GmbHs) u oblastima fondova, pravnih pitanja i osiguranja. Mogu da sastavim pravno pismo u ime svoje kompanije kojim zahtevam barem poravnanje. Ovo vam daje realne šanse da dobijete barem deo svog novca nazad.

Molimo vas da nas kontaktirate samo ako još niste kontaktirali advokata.

Pošaljite mi sve detalje vašeg slučaja (opis od A do Š), kao i sve dokaze (idealno prikupljene u jednom PDF-u).

Prepiska sa kazinom je takođe korisna za strukturiranje pisma na dobro utemeljen način.

Već sam uspešno postigao nagodbu sa kazinom na Kurasau. Međutim, sa Stake.com-om sam shvatio da je neprofesionalan prvi pokušaj značajno smanjio moje šanse. Trenutno sam u kontaktu sa advokatom iz Švajcarske i još uvek čekam odgovor.

E-pošta: [email protected]

Imajte u vidu da mogu da obrađujem samo ozbiljne upite. U svakom slučaju, pretpostavljam da nemam nikakve šanse za uspeh — stoga su mi zaista potrebne sveobuhvatne informacije i dokazi od vas.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Nema više vesti - tako da je sve opet bilo prazna obećanja sa septembrom

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Dragi ljudi

Vidim mnogo igrača ovde koji uzalud pokušavaju da vrate svoj novac iz kazina. Želeo bih da vas podržim u vašim prvim koracima.

Svaki igrač ima pravo na potpuni povraćaj novca, ali u praksi je to često teško sprovesti. Međutim, poravnanje je realno, pod uslovom da se odlučite za pravilno sastavljeno pismo od advokata.

Iako nisam advokat, radim kao konsultant za mala i srednja preduzeća i privatne klijente u Švajcarskoj, savetujući preko 15 društava sa ograničenom odgovornošću (GmbHs) u oblastima fondova, pravnih pitanja i osiguranja. Mogu da sastavim pravno pismo u ime svoje kompanije kojim zahtevam barem poravnanje. Ovo vam daje realne šanse da dobijete barem deo svog novca nazad.

Molimo vas da nas kontaktirate samo ako još niste kontaktirali advokata.

Pošaljite mi sve detalje vašeg slučaja (opis od A do Š), kao i sve dokaze (idealno prikupljene u jednom PDF-u).

Prepiska sa kazinom je takođe korisna za strukturiranje pisma na dobro utemeljen način.

Već sam uspešno postigao nagodbu sa kazinom na Kurasau. Međutim, sa Stake.com-om sam shvatio da je neprofesionalan prvi pokušaj značajno smanjio moje šanse. Trenutno sam u kontaktu sa advokatom iz Švajcarske i još uvek čekam odgovor.

E-pošta: [email protected]

Imajte u vidu da mogu da obrađujem samo ozbiljne upite. U svakom slučaju, pretpostavljam da nemam nikakve šanse za uspeh — stoga su mi zaista potrebne sveobuhvatne informacije i dokazi od vas.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

100% spam

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Konačno mišljenje Evropskog suda pravde u slučaju C-198/24 biće objavljeno 30.10.2025. godine, pa vas molimo da sačekate još dva dana.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Automatski prevedeno:
alipirhan
pre 1 meseca

Neće mnogo pomoći... c683/24 se tiče pogubljenja na Malti

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Ne čita se loše.

Živeli u naredne 2+ godine 💪

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
justus99
pre 1 meseca

Ako ovo postane pravno obavezujuće, ne bi trebalo da prođe još dve godine.

Već ima dovoljno ljudi koji imaju važeću izvršnu ispravu.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Automatski prevedeno:
Kanu2002
pre 1 meseca

Zašto bi ovo bio spam?

Bukvalno postoji imejl povezan sa registrovanim preduzećem ovde u Švajcarskoj

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Mišljenje generalnog pravobranioca u predmetu C-198/24 (g. Grin)

https://curia.europa.eu/juris/dokument/dokument.jsf?mode=DOC&pageIndeks=0&docid=305693&part=1&doclang=DE&tekt=&dir=&occ=first&cid=12976936

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Brzo pitanje za sve: ko još ima wirholendeingeld.de kao finansijera sudskih sporova?

Šta se može učiniti ako postojeći finansijer parnice više ne postoji? Šta se dešava sledeće? Mogu li jednostavno da angažujem novog finansijera parnice?

Moj trenutni status:

Regionalni sud (RS) je dobio slučaj. Tuženi je uložio žalbu. Viši regionalni sud (VRS) je obustavio postupak do odluke Evropskog suda pravde (ESP).

Hvala unapred!

Automatski prevedeno:
1...131 132 133...135
Idi na stranicuod 135 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.