NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaKašnjenje u povlačenju u 888 kazinu

Kašnjenje u povlačenju u 888 kazinu

2.349 pregleda 1 odgovor |
pre 1 godinu
|
Dodajte post
pre 1 godinu

15. avgusta sam podigao 6000,06 evra putem bankovnog transfera. Prošle su tri nedelje i nisam primio uplatu, obratio sam se službi za korisničku podršku 888 samo da bi mi rekli da je transfer izvršen i da treba raspitao se kod moje poslovne banke što sam i uradio i rečeno mi je da još uvek nije bilo transfera na moj račun. Nastavio sam da šaljem e-poštu njihovom (888) transakcionom timu samo da bi mi rečeno da će moj problem biti istražen i da će mi se javiti. ...do sada još uvek čekam njihov odgovor i moju uplatu.

Automatski prevedeno:
wakoreleon30
pre 1 godinu

Vidim da zaista dugo čekate na ovo povlačenje.

Mogu li da pitam da li je vaš nalog u potpunosti verifikovan u ovom kazinu i da li ste ranije imali uspešnu isplatu?

Predlažem da se žalite ovde, kako bi naš tim imao priliku da ispita stvar i dođe do rešenja.

Da biste to uradili, pratite ovu vezu i obavestite nas kako to ide i ako vam zatreba još neka pomoć.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.