NaslovnaForumTakmičenja#151 Pandemic Rising - diskusija
2.744 pregleda 63 odgovora |
pre 2 nedelja
|
1 2...4
Dodajte post
pre 2 nedelja
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #151 Pandemic Rising, možete to uraditi ovde.
pre 2 nedelja

Moje mišljenje je da programeri igraju pragmatično i ne donose ništa novo na tržište, a ako

Samo igre koje nisu zabavne (bonus i besplatni okreti) uopšte ne mogu da igram, gde je tu zabava?

Guru kazina bi trebalo da pruži drugim provajderima šansu da se dokažu.

Svima koji učestvuju na turniru želimo sreću i zabavu

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

To je slot koji, ako dobijete dobre multiplikatore, može isplatiti dobru nagradu, ali u poslednje vreme viđam slotove koji su veoma pristrasni prema igraču koji je u minusu, zato igrajte sa merom i odgovornošću.

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

To je još jedna igra u kojoj 250 Spins čak ne nudi ni posebne igre niti bilo šta slično. Igre postaju sve gluplje i gluplje; vidite u seriji da bi trebalo da postoji bonus, ali to je to. Prava je šteta što samo pokušavaju da vas prevare. Srećom, možete testirati igre ovde, a da ništa ne izgubite.

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Moje mišljenje je da programeri igraju pragmatično i ne donose ništa novo na tržište, a ako

Samo igre koje nisu zabavne (bonus i besplatni okreti) uopšte ne mogu da igram, gde je tu zabava?

Guru kazina bi trebalo da pruži drugim provajderima šansu da se dokažu.

Svima koji učestvuju na turniru želimo sreću i zabavu

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Ti to tako vidiš, ali možda i postoji nešto u tome ako tako misliš.

Naravno, i dalje imamo turnire sa provajderom Relax Gaming, ali to zavisi od toga da li provajderi žele da sarađuju sa nama u ovoj oblasti ili su zadovoljni samo kazinima.

Ako u budućnosti budemo imali druge opcije i druge dobavljače, sigurno ćete znati za to. Naravno, to ne zavisi samo od nas. 🙂

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

To je slot koji, ako dobijete dobre multiplikatore, može isplatiti dobru nagradu, ali u poslednje vreme viđam slotove koji su veoma pristrasni prema igraču koji je u minusu, zato igrajte sa merom i odgovornošću.

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Ovo je samo demo igra i turnir je besplatan, ali ako neko igra ovaj slot ili bilo koji drugi, to je svakako dobar savet.

Slotovi sa visokom volatilnošću obično znače da dobijate mnogo mrtvih okretaja, ali kada imate sreće i pojavi se bonus, ili kako vi kažete, pojavi se nešto sa multiplikatorima, dobici mogu biti prilično visoki. 🙂

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

putang dinamu

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Kul igra, bez kašnjenja

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

https://bc.game/game/roulette-bi-pragmatic-plai

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Zašto ne mogu da igram ni na jednom od svojih turnira, šta se dešava sa tim?

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

slot koji je stvarno loš

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Juhuuu... Iskreno, da li ljudi zaista igraju ovu igru za pravi novac... Moje iskreno mišljenje je da je ova igra toliko dosadna da sam je ubacio na punu brzinu i želeo sam da se besplatni spi-jevi završe, bonus je podjednako dosadan... Ova igra je #@&%×Nije za mene, hvala.

Automatski prevedeno:
Patrizio231
pre 2 nedelja

očajnički žele da dobiju više novca.

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Nikada ranije nisam osvojio turnir, ali me zanima zašto ima toliko igrača :)

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Možete li mi, molim vas, pokazati u čemu je problem i zašto ne možete da igrate turnir?

Možete li, molim vas, napraviti snimak ekrana?

Automatski prevedeno:
basley9twitch
pre 2 nedelja

Možda je to zato što je besplatno.

Mislim, ako pogledate okolo, naći ćete mnogo nezadovoljnih igrača. Po mom mišljenju, veoma je korisno proveriti igre putem besplatnih turnira jer vas to ništa ne košta, a izbegavate gubitak sopstvenog novca.

Samo moja misao. 🙂

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Zdravo, možete li navesti šta vas je sprečavalo da igrate? Slobodno podelite snimak ekrana ako je potrebno; rado ću pogledati.

Postoji nekoliko predloga, ali je ključno prvo identifikovati problem, posebno ako niste u mogućnosti da učestvujete ni u jednom od njih.

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 2 nedelja

KADA OTVORIM TURNIR DA BIH IGRAO, ČIM PRITISNEM DUGME ZA KLAĐENjE DA BIH IGRAO, IGRA SE RESETUJE I POČINjE PONOVO.

U ČEMU MOŽE BITI PROBLEM, MOLIM VAS, POMOŽITE...

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

file OVO MI POKAZUJE SVAKI PUT, MOLIM VAS, POSAVETUJTE

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja

Dosadna igra. Velika volatilnost. Neću trošiti pravi novac na ovaj slot.

Automatski prevedeno:
1 2...4

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti